[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Stiati ca..?BMW si-a lansat BICICLETA!
Author : SeNzOr, Category : Știați că..., 0 Replyes, 541 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fantastic! este șeful meu
         
5,199
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.61[w]

Suit MemberRich Member8YReporterElite AwardEaster CakeX-Mas SnowflakeDonator Rank 38YSuit Member5KElite AwardMinecraft PlayerRatReindeer of X-MaxX-Mas Snowflake8YRich MemberReporterSuit MemberBlackhatCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxClash of Clans PlayerX-Mas SnowflakeSupremeDonator Rank 3X-Mas Red SocksEaster CakeReporterGamer1K5K
12-03-2013, 06:23 PM
#1
[Image: 9avki8.jpg]


Noua colecție de accesorii originale BMW 2013/2014 s-a îmbogățit cu cea mai nouă creație cu două roți și pedale care poartă sigla BMW: bicicleta de munte BMW Mountainbike All Mountain.

Rezultat al colaborării dintre BMW și un specialist german producător de biciclete (nu știm încă despre cine este vorba, dar investigăm), această bicicletă MTB se laudă cu un cadru din aluminiu, cu suspensie integrală și cu o vopsea specială, negru mat cu inserții verzi.

Schimbătoarele provin de la Shimano (linia XT), frânele sunt pe disc și hidraulice, iar furca este ajustabilă și blocabilă. Greutatea de 13,4 kilograme nu este una de lăudat, însă asta-i tot ce s-a putut face cu aluminiul .Prețul de vânzare este de 2.995 euro, comenzile putând fi plasate aici sau la reprezentanțele BMW.

Pentru a nu se lăsa mai prejos, Divizia M a dat o replică pe măsură: o cursieră din carbon, care cântărește doar 7,4 kilograme: BMW M Bike Carbon Racer. Din păcate, la data publicării acestui articol, stocul pentru cursiera BMW a fost epuizat, așa că potențialii cumpărători mai au de așteptat. Sau să supraliciteze pe e-B*y.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: