[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Stiati ca..?Cel mai ascuns loc de VOLEI al armatei
Author : SeNzOr, Category : Știați că..., 0 Replyes, 533 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fantastic! este șeful meu
         
5,199
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.61[w]

Suit MemberRich Member8YReporterElite AwardEaster CakeX-Mas SnowflakeDonator Rank 38YSuit Member5KElite AwardMinecraft PlayerRatReindeer of X-MaxX-Mas Snowflake8YRich MemberReporterSuit MemberBlackhatCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxClash of Clans PlayerX-Mas SnowflakeSupremeDonator Rank 3X-Mas Red SocksEaster CakeReporterGamer1K5K
12-05-2013, 05:07 PM
#1
[Image: 2dt6lq0.jpg]

Nicio bază americană nu este mai importantă decât cea din cadrul Laboratorului Naţional Lawrence Livermore, edificiu care se ocupă cu cercetarea şi dezvoltarea armelor nucleare, în special a plutoniului.

Denumită generic Superblock sau Fortăreaţa, baza ultrasecretă se întinde pe o suprafaţă de 20.000 de hectare şi este protejată de mai multe garduri de siguranţă, ziduri masive şi în plus are un sistem antiaerian propriu, cu arme Gatling, similare celor de pe navele militare.

Ultimele imagini din satelit arată că în incinta acestui complex s-a construit un teren de volei pe nisip, după cum relatează FP.

Terenul reprezintă o formă de relaxare a celor care sunt responsabili de manevrarea celor mai mortale materiale, care ar putea ucide milioane de oameni.

În 2008, Superblock a mai fost în centrul unui scandal de amploare privind măsurile de securitate. Atunci, într-un exerciţiu secret al trupelor speciale de comando americane (personalul din interior nu a fost anunţat) s-a dovedit că siguranţa lasă mult de dorit. Aşa-zişii terorişti au reuşit atunci să pătrundă fără probleme la materialele periculoase. Simularea unui potenţial atac a ridicat mari semne de întrebare asupra pericolului de stocare a materialelor nucleare pe o rază mai mică de 100 km, suprafaţa din preajma bazei, unde populaţia civilă depăşeşte 7 milioane de locuitori.

"Este într-adevăr un teren de volei. Complexul nostru are de fapt mai multe terenuri de sport, de care angajaţii noştri se bucură în pauza de prânz sau în timpul lor liber. După cum ştiţi, securitatea de aici este extrem de riguroasă şi cea mai mare parte a personalului nostru a ales ca, în loc să urmeze procedurile minuţioase de părăsire a incintei în pauzele de masă, să rămână în interior. A fost o măsură firească ca aceste locuri de recreere să fie amplasate în incinta bazei", a precizat Lynda Seaver, purtătorul de cuvânt al Laboratorului Naţional Lawrence Livermore, citată de aceeaşi sursă.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: