[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Stiati ca..?Justin Bieber
Author : SeNzOr, Category : Știați că..., 0 Replyes, 548 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fantastic! este șeful meu
         
5,199
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.61[w]

Suit MemberRich Member8YReporterElite AwardEaster CakeX-Mas SnowflakeDonator Rank 38YSuit Member5KElite AwardMinecraft PlayerRatReindeer of X-MaxX-Mas Snowflake8YRich MemberReporterSuit MemberBlackhatCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxClash of Clans PlayerX-Mas SnowflakeSupremeDonator Rank 3X-Mas Red SocksEaster CakeReporterGamer1K5K
12-06-2013, 05:41 PM
#1
[Image: 35l6xcm.jpg]


A apărut în videoclipul „All That Matters”, unde a interpretat rolul iubitei lui, însă modelul Cailin Russo recunoaşte că nu a putut să-şi scoată din cap sărutul pasional pe care l-au avut pe platourile de filmare cu Justin Bieber.

„La început a fost ciudat pentru că nu am mai sărutat pasional pe nimeni pe platourile de filmare sau atât de cunoscut. Să-l sărut pe el a fost drăguţ. Am avut fluturaşi şi încă mai am şi azi. După acea filmare, totul părea atât de nerealist, încât am luat o amendă pentru viteză. Bănuiesc că aţi putea să spuneţi că nu m-aş supăra să mi se întâmple din nou”, a declarat tânăra de 19 ani.

În plus, Cailin a mărturisit că încă continuă să comunice cu starul prin mesaje. Aşa că nu se ştie dacă povestea nu se va repeta. Poate chiar în viaţa reală!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: