[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Andreea Marin si turcul
Author : Robotelul WtfCS, Category : Lumea Mondenă, 0 Replyes, 813 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
01-06-2014, 10:11 PM
#1
Andreea Marin si proaspatul ei sot, Tuncay Ozturk, au sarbatorit modest cununia civila. In locul unei petreceri fastuoase, cei doi au preferat sa mearga la un film. Paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat la mall la doar doua zile dupa ce s-au casatorit.
In doar un an, Andreea Marin a trecut de la agonie la extaz. In ianuarie 2013, chiar pe vremea asta, fosta “Zana” inca suferea dupa divortul de Stefan Banica. Nimeni nu s-ar fi gandit ca cei sapte ani cat au fost casatoriti vor fi ingropati atat de repede. Si, totusi, asa s-a intamplat.

La exact un an diferenta, Andreea si-a refacut viata cu acte in regula alaturi de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, un barbat mai tanar decat ea cu 12 ani. Cununia civila a avut loc de Craciun, dar cei doi s-au bucurat in intimitate de acest moment important din viata lor.

Nu au organizat nicio petrecere, ci au ales un mod atipic de a-si celebra proaspata casatorie. Andreea si Tuncay au iesit la film.

La doar doua zile dupa cununie, paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat la mall. In afara fericirii de pe chip si a gesturilor de tandrete, nimic nu ar fi tradat faptul ca in viata lor s-a petrecut un eveniment de o asemenea insemnatate.
Imbracati lejer, cei doi au intrat la un film, iar paparazzii i-au surprins exact la iesire. Profitand de bunavointa angajatilor de la casa de bilete, inainte sa intre in sala de cinema, Andreea si Tuncay si-au lasat gecile in grija acestora.


Au sarbatorit cu bauturi racoritoare


Cand filmul s-a terminat, cei doi au asteptat sa-si recupereze hainele, timp in care Andreei i s-a facut sete. Desi contextul ar fi fost mai potrivit sa ciocneasca cu sotul ei, intr-un local, un pahar de sampanie sau vin, fosta “Zana” a ales, si de data aceasta, o varianta mai la indemna si mai ieftina. Ea a scos din punga de plastic care se afla la sotul sau o sticla cu o bautura racoritoare.
Insetata tare, Andreea a dat pe gat tot continutul sticlei, apoi a pus-o la loc in punga. Odata ce au reintrat in posesia gecilor, cei doi si-au mai facut de lucru prin mall.

Andreea si Tuncay s-au oprit la raionul de electrocasnice. Nu pareau prea hotarati sa-si faca cumparaturile, ci mai degraba sa caste ochii.
Si, totusi, s-au aratat interesati de un aspirator mic, probabil pentru masina. L-au intors pe toate partile, dar, in final, nu l-au cumparat. Cei doi s-au mai plimbat putin prin mall, tinandu-se tot timpul de mana, apoi au plecat spre casa
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: