[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Nicio surpriză: Victor Slav divorţează de Bianca
Author : Robotelul WtfCS, Category : Lumea Mondenă, 0 Replyes, 1107 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
01-12-2014, 12:25 AM
#1
S-a zvonit despre mariajul dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, "nunta anului 2013", că a făst făcută cu contrat şi că fiecare mire a luat câte 10.000 de euro, plus o nuntă de vis gratuită. Cei doi au dezminţit fiecare ştire referitoare la divorţul lor şi au continuat să pozeze într-un cuplu extrem de fericit.
Semne concrete ale separării lor au început să apară după Revelion, când, după cum susţine Victor Slav, Bianca Drăguşanu a plecat de acasă şi nu i-a mai răspuns la telefon.
Bianca plecase la Paris unde s-a întâlnit cu fosta ei iubire, Adrian Cristea.
"Soţia mea a plecat de acasă joi seara, după Revelion, şi nu mi-a mai răspuns la telefon. Am tras concluzia că e cu cineva şi că nu poate vorbi. Am fost îngrijorat, dar mi-am dat seama că este bine după ce am văzut că postează poze cu noi pe o reţea de socializare. Îmi doresc în continuare o familie unită, copii ca orice om normal, dar se pare că eu cu ea nu pot construi aceste lucruri. Bianca este viitoarea mea fostă soţie. I-am spus şi ei la telefon că vreau să divoţăm. Sigur, ştiu multe lucruri care pot ţine prima pagină a ziarelor, dar nu voi spune nimic. Este decizia mea ", a declarat Victor Slav.
Bianca spune că nu caută scuze pentru ce s-a întâmplat între ei, mai ales că de-a lungul scurtei lor relaţii au avut mai multe pauze. "Între noi doi, problema nu e de patru zile. Am avut probleme de comunicare. Am ajuns la concluzia că e un om mult prea bun pentru mine. Orice face el acum, e îndreptăţit. Eu îl iubesc. Dacă aş fi vrut să am vreo scuză, puteam să o invoc, eu nu am fost singură acolo. Poate e bine pentru noi ce se întâmplă acum, că a fost într-un context. Pe parcursul acestei relaţii au existat divergenţe, noi decât să ne certăm, am hotărâm să luăm pauze în care să nu ne vorbim, în care eu am plecat la Dubai, la Paris, nu ne-am vorbit. Nu contează dacă m-a înşelat, contează ce am făcut eu", a spus Bianca.

"Nu mai locuiam cu Victor de multă vreme. M-am simţit abandonată în propria viaţă, am încercat să mă răzbun. Nu caut justificări. Nu mă mai aşteptam să vină de Revelion. Am conştientizat când aterizat, atunci am avut regrete. M-am trezit şi mi-am dat seama ce făceam", a explicat Bianca la "Un show păcătos".

Realizatorul de televiziune Dan Capatos a mărturisit că Bianca i-a confirmat despărţirea de soţul ei, Victor Slav: "A spus că-şi reproşează că i-a dat apă la moară lui Adi Cristea şi că a continuat flirturile cu el, nevinovate din punctul ei de vedere. Vinovate din punctul nostru de vedere. În baza acestor discuţii s-au întâlnit la Paris, sperând că Victor n-o să afle".

"Îmi asum tot ce-am făcut. Nu mă loviţi cu picioarele, sunt în cădere liberă. Sunt îngenuncheată în propria viaţă, sunt la un pas să pierd un om pe care îl iubesc şi nu vreau să-l pierd", spune Bianca.
"Nu trebuie să mă justific în faţa poporului, îmi asum ceea ce fac. Nu sunt dispusă să răspund la întrebarea «de ce?». Sunt convinsă că pot să-mi salvez căsnicia", a mai adăugat Drăguşanu.

"Bianca este iubirea vieţii mele. A fost, este şi va rămâne o persoană extraordinar de importantă pentru mine. Mă văd doar alături de ea", a declarat Adrian Cristea.
Bianca Drăguşanu dezmite în continuare că relaţia şi nunta ei cu Victor Slav ar face parte dintr-un scenariu bine pus la punct, cu contract.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: