[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Allview V1 Viper DualSIM Android 4.2
Author : Destroyer, Category : Noutati, 0 Replyes, 702 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
03-02-2014, 01:43 PM
#1
Ecran generos, rezolutie inalta, rezistenta sporita

V1 Viper imbina toate calitatile pe care le cauti la un ecran, fara niciun compromis. Imaginile prind viata cu o rezolutie HD de 1280 x 720 px, 312dpi. Iar tehnologia IPS OGS si dimensiunea de 4.7” nu lasa nici un detaliu sa se piarda. Si ca pachetul sa fie complet, V1 Viper iti ofera protectia exceptionala garantata de Gorilla Glass.
Design rafinat si ultra slim – cel mai subtire smartphone Allview

V1 Viper te va incanta zi de zi cu formele elegante si designul ultra slim. Cu o grosime de numai 7,9 mm este cel mai subtire smartphone din gama Allview. Iar greutatea de doar 124,9 grame il face comod si usor de manevrat

Imagini graitoare si detalii remarcabile

Cu ajutorul camerei performante OV8835 de 8 megapixeli poti realiza rapid imagini perfecte, fidele cu o gama larga de culori. Dotata cu Autofocus si Led flash, OV8835 surprinde imagini HDR si are functie de filmare Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secunda. Astfel poti fi sigur ca nu vei rata nici un cadru. O singura miscare a degetului pe ecran face trecerea din modul camera in galeria de imagini si invers.



Foto panoramic Fata de predecesoarea sa, OV8830, fotografierea in conditii de luminozitate redusa are o performanta sporita cu 20% si cu 25% in conditii normale. In plus, camera are functie de stabilizare electronica a imaginii, cu ajutorul careia se reduc efectele miscarii mainii, imbunatatind astfel sensibilitatea.

Alte functii importante ale camerei OV8835 sunt calibrarea automata a nivelului de negru si controlul calitatii imaginii. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 2 MP care faciliteaza convorbirile video sau portretele reusite datorita functiei Beauty Face. Accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul, pentru acele momente unice pe care nu vrei sa le ratezi.

Fii creativ cu pozele pe care le faci – camera de 8MP captureaza imagini panoramice atat pe orizontala cat si pe verticala; fiind companionul perfect pentru vacantele tale.

Sunet inegalabil

Te poti bucura de muzica ta preferata la o claritate superioara gratie amplificatorului audio Yamaha integrat si a sistemului DTS (Digital True Surround) cu care V1 Viper este dotat. In plus, ai incluse o pereche de casti de ultima generatie cu un design inovator si incinta de aluminiu care asigura o fidelitate extrem de inalta.


Smart 2 View

Cu Smart 2 View imaginile de pe smartphone-ul sau tableta ta Allview pot fi acum vizionate pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video in retelele de socializare. In premiera in Romania, Allview introduce tehnologia Smart2view. Imaginile de pe smartphone-ul sau tableta ta Allview pot fi acum vizionate pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, fie ca este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video in retelele de socializare.

Imagini : You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: