[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Fotografie nemaivazuta cu Iulia Vantur si cu Salman Khan!
Author : Robotelul WtfCS, Category : Lumea Mondenă, 0 Replyes, 1059 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-05-2014, 02:06 PM
#1
Relatia Iuliei Vantur cu actorul indian Salman Khan a facut inconjurul lumii, prezentatoarea TV fiind invidiata de mii de femei pentru ca are ocazia sa se iubeasca cu unul dintre cele mai mare staruri din lume.
Cu toate acestea, presa nu a intrat in posesia niciunei fotografii in care cei doi sa apara in ipostaze ... patimase. In schimb, Salman a fost anul trecut la Iulia acasa, in apartamentul ei din Bucuresti, iar blondina isi petrece cateva luni pe an in India.

Mai exact, la ferma actorului indian si la apartamentul acestuia din Mumbai. Zilele trecute, presa a publicat o imagine in care se poate vedea cat se poate de clar ca Vantur a fost cazata la ferma lui Salman.

[Image: BQcAQzwCAAEE95P.jpg]

Relatia dintre cei doi pare sa fi intrat, daca e sa dam crezare presei indiene, pe o panta descendenta, motiv pentru care, atunci cand sunt impreuna, cei doi abia daca se mai privesc. Dupa cum se poate vedea si in imagine, Iulia butoneaza de zor mobilul, in timp ce Salman priveste ... spre nicaieri. Langa ei, un barbat inarmat se asigura ce cei doi indragostiti sunt in siguranta.

A jucat intr-un film indian, dar nu alaturi de Salman Khan

Atunci cand Iulia Vantur a anuntat ca va pleca in India sa filmeze pentru o productie de acolo, toata lumea s-a asteptat ca blonda sa devina partenera de platou a lui Salman Khan. Lucrurile nu au stat deloc asa, intrucat vedeta indiana nu a avut nimic de-a face cu acest film, fiind posibil doar sa inregistreze o melodie pentru coloana sonora.

[Image: 61477693.jpg]

Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: