[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Samsung S6500 Galaxy Mini2 Ceramic White
Author : Destroyer, Category : Noutati, 0 Replyes, 765 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
03-07-2014, 06:37 PM
#1
Galaxy Mini 2 combina perfect designul la moda cu functionalitatile de o inalta performanta, realizate special pentru tine. Capacitatea mare de stocare si viata lunga a bateriei il recomanda.

Culorile vii iti atrag atentia imediat! El vine cu o carcasa de un galben intens, asa ca sigur va iesi in evidenta. Apoi, o poti schimba cu oricand cu alta culoare. Compact, dar cu un ecran mare de 3.27” HVGA, iti aduce aplicatiile multimedia intr-o calitate superioara.


Galaxy mini 2 este echipat cu un procesor de 800MHz cu ajutorul caruia poti deschide mai multe aplicatii care sa ruleze silentios si bine. Capacitatea bateriei a fost imbunatatita, ajungand la 1,300mAh si astfel a crescut si durata de utilizare a telefonului.

Telefonul foloseste Mobile AP cu ajutorul caruia poti imparti conexiunea prin Wi-Fi sau USB cu alte dispozitive care se pot conecta la internet.

Te conectezi usor in lumea SMART
Samsung Galaxy mini 2 foloseste Android v2.3 Gingerbread. Interfata unica TOUCHWiZ este foarte usor de folosit, iar functionalitatea este de neintrecut. Multumita camerei de 3 megapixeli cu functie de auto focus, poti fotografia si distribui fiecare moment fericit din viata ta. Mai mult decat atat, capcaitatea de stocare este acum de 4 GB, care se poate mari pana la 32 GB cu un card microSDHC. Smartphone-ul vine cu aplicatii Google preinstalate – Google map si motorul de cautare si cu altele, precum Youtube.

Imagini : You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: