[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Specialistii sustin ca au mai existat inca 2 specii de oameni pe pamant..
Author : Destroyer, Category : Știați că..., 0 Replyes, 662 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-03-2014, 08:06 PM
#1
Oamenii de stiinta au descoperit doua specii noi de oameni preistorici, care au trait alaturi de stramosul nostru direct in urma cu doua milioane de ani.

Revelatia se bazeaza pe trei fosile gasite intre anii 2007 si 2009 pe un santier arheologic de langa lacul Turkana din Kenya, zona cunoscuta drept “leaganul omenirii”. Aceste trei fosile sunt oasele unei fete, o mandibula si un fragment de maxilar.

Combinand aceste trei fosile cu o a patra fosila misterioasa numita “1470”, gasita acum aproape patru decenii, specialistii au spus ca au obtinut dovada existentei a doua specii umane cu o cutie craniana mare si o fata lunga si plata.

Initial, fosilele pareau sa fie de la doua specii distincte, Homo erectus si Homo habilis, alte specii primitive din aceeasi era. Insa profesorul Meave Leakey, care conduce cercetarile de pe santierul arheologic din Kenya, a spus ca ultima descoperire aduce dovezi clare ca alte doua specii umane, necunoscute pana acum, au existat acum aproape doua milioane de ani.

“Este clar ca alte doua specii au trait alaturi de Homo erectus. Aceste noi fosile ne vor ajuta sa descoperim cum s-a desprins si evoluat stramosul nostru”, a spus Meave Leakey.

Bernard Wood, profesor de anatomie de la Universitatea din Washington, a spus ca aceasta este o descoperire importanta, care va reconstrui istoria evolutiva a speciei noastre.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: