[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






LG G2
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 628 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
09-14-2014, 07:48 PM
#1
Lista de specificatii ne arata ca avem de-a face cu un telefon de top. Ecranul mare ofera rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, procesorul are 2,26 GHz si este quad-core, iar memoria RAM are 2 GB. Camera foto are 13 megapixeli si ofera stabilizare optica. Vor exista doua variante, cu 16 si respectiv 32 GB memorie de stocare. Sistemul de operare este Android 4.2.2. Telefonul ofera obisnuita conectivitate WiFi, dar si LTE.

Capacitatea bateriei este foarte generoasa. Cu ai sai 3.000 mAh ar trebui sa reziste suficient chiar si la o utilizare intensa, in ciuda dimensiunii mari a ecranului. LG spune ca foloseste o tehnologie speciala numita Graphic RAM care reduce consumul de energie a ecranului cu pana la 26%, ceea ce prelungeste durata de functionare a telefonului cu 10% intre doua reincarcari.

O noutate interesanta o reprezinta pozitionarea tastelor. Butoanele care se aflau in mod normal in partile laterale au fost mutate integral in partea din spate. Tastele pentru volum, precum si butonul on/off, se afla acum in spate pe carcasa. LG spune ca a efectuat studii care arata ca utilizarea butoanelor de pe laterala este dificila la device-urile de dimensiuni mari, in schimb degetele ating oricum telefonul in partea din spate, deci pot fi folosite pentru a apasa pe butoane. La fel de interesant, poti sa pornesti ecranul atingandu-l de doua ori, fara sa mai ai nevoie sa apesi pe butonul dedicat de pornire. Nici in partea din fata nu vedem nicio tasta, nici macar tactila, pentru ca butoanele de navigare sunt direct pe ecran in partea de jos.


[Image: u0bm9a44xx.jpg]
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: