[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






HTC One Mini
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 644 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
09-15-2014, 01:51 PM
#1
Smartphone-urile din ziua de azi au ajuns sa aiba ecrane foarte mari, ceea ce nu este pe gustul tuturor. Versiunile mini sunt departe de a fi mici. Acesta au mai degraba dimensiunile cu care eram obisnuiti in urma cu un an. De exemplu, HTC One mini are ecran de 4,3 inch cu rezolutia de 720 x 1280 pixeli. Procesorul dual-core are 1,4 GHz, memoria RAM are 1 GB, iar sistemul de operare este Android 4.2.2, cu interfata de utilizare Sense 5. Spatiul de stocare are 16 GB.

Camera foto are numai 4 megapixeli, ceea ce pare putin, insa HTC foloseste o tehnologie numita UltraPixel pentru a imbunatati fotografiile. Este de asteptat ca telefonul sa faca poze la fel de bune ca alte modele care au camere de rezolutii mai mari. De asemenea, exista o camera foto de 1,6 megapixeli in partea din fata, utila pentru apeluri video.

Noul telefon se lauda cu un sunet de calitate datorita tehnologiei HTC BoomSound. Amplificatorul si difuzoarele sunt proiectate astfel incat sa reduca distorsiunile. De asemenea, functia BlinkFeed iti transforma ecranul principal dintr-unul cu icon-uri intr-unul care are continut care te intereseaza si care se actualizeaza permanent. Inspirat parca din Live Tiles de pe Windows Phone, ecranul are o multime de widget-uri care iti afiseaza stiri sau alte informatii. Bateria are 1800 mAh, ceea ce ar trebui sa-i asigure macar o zi de utilizare medie.


[Image: fbjmia0qr3.jpg]
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: