[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






LG Optimus L7
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 730 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
09-24-2014, 06:14 PM
#1
LG Optimus L7 are multe caracteristici in comun cu Optimus G, lansat si el de curand. Sunt insa si puncte in care este ceva mai modest, un semn ca acesta va fi putin mai ieftin. De exemplu, procesorul este un dual-core de 1 GHz, memoria RAM este de 1 GB, iar camera foto are 5 megapixeli. Vestea buna este ca Android-ul este tot Ice Cream Sandwich, care va putea fi upgradat probabil la Jelly Bean. Ecranul este foarte mare, avand 4,7 inch.

Noul LG exceleaza in ceea ce priveste dimensiunile reduse. Vorbim asadar de o greutate de numai 125 de grame, precum si de o grosime de numa 9,1 mm. Nu este deloc rau pentru un smartphone care stie sa faca atat de multe lucruri. Mai ales ca bateria are nu mai putin de 2.150 mAh, ceea ce ar trebui sa-i asigure o durata de viata indelungata.

Telefonul vine cu aplicatii interesante de la LG. Una dintre acestea este QTranslator, care iti permite sa traduci text intre o multime de limbi. Poate chiar sa recunoasca textul dintr-o fotografie pe care o faci cu camera telefonului si sa il traduca, foarte util cand esti intr-o tara straina si vrei sa vezi ce scrie pe un afis sau pe un meniu.


[Image: k9bvgmt9pb.jpg]
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: