[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Windows 10
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 988 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
10-02-2014, 02:28 PM (This post was last modified: 10-02-2014, 02:31 PM by TaZ..)
#1
Producatorii au spus despre Windows 10 ca este "cea mai cuprinzatoare platforma construita vreodata", astfel ca versiunea se va adapta pe diferite hardware-uri. Este o veste buna pentru cei care fac aplicatii, pentru ca acestea ar trebui sa ruleze fara probleme in aproape orice conditii.


Noul Windows 10 va impaca toate gadgeturile si se va modifica astfel incat sa ruleze optim pe fiecare dintre ele. Sau cel putin acesta este telul Microsoft. Viitoarea versiune imprumuta elemente de design nu doar de la Windows 7, ci si de la Windows 8. "Ne dorim ca toti utilizatorii de Windows 7 sa aiba senzatia ca ieri conduceau prima generatie de Prius, iar acum, Windows 10 este ca Tesla", a declarat Joe Belfiore de la Microsoft. Practic, gasim meniul de Start cu care utilizatorii de Windows 7 sunt obisnuiti, cu interfata cu tile-uri caracteristica lui Windows 8. Tile-urile pot fi redimensionate in functie de preferintele utilizatorilor.

Windows 10Utilizatorii pot, de asemenea sa comute dintr-un desktop in altul, asa cum e posibil si la Linux. Pot sa isi configureze un desktop cu aplicatii pentru munca, unul pentru relaxare si asa mai departe.


“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: