[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Sony Xperia sola
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 735 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
10-07-2014, 01:07 PM
#1
Sony Xperia sola este un telefon care arata foarte bine, avand un ecran de 3,7 inch cu rezolutia de 480 x 854 pixeli. Vine cu un procesor dual core de 1 GHz, 512 MB de memorie RAM si 8 GB de memorie interna. Are conectivitate WiFi si HSPA, camera foto de 5 megapixeli si vine cu Android 2.3, upgradabil la Android 4.0 in viitor.

Si acum noutatea cea mai interesanta, functia floating touch. Aceasta permite folosirea browserului web fara a atinge efectiv ecranul. Este suficient sa-ti tii degetul aproape de ecran pentru a trece de la un link la altul, ca si cum ai folosi mouse-ul pe calculator. Poti sa te uiti la clipul video de la sfarsitul articolului pentru a vedea cum functioneaza.

Sony Xperia sola - Vedere din dreaptaXperia sola vine cu NFC, iar producatorul a inclus in pachet doua SmartTags. Acestea sunt preconfigurate sa lanseze anumite comenzi, de exemplu poti folosi unul dintre SmartTag-uri pentru dormitor ca sa activezi alarma telefonului si sa-l treci pe modul silentios. Poti sa modifici comenzile asociate acestor SmartTags cu altele din lista celor suportate.

Telefonul se lauda cu functii multimedia excelente, mai ales in ceea ce priveste redarea video si audio.


[Image: 5hkcfuuw6c.jpg]
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: