[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Dinamo aduce un jucător dorit de Negoiță de când a preluat clubul
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 288 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
12-19-2014, 09:04 PM
#1
Dinamo a avut un final de an destul de slab și a terminat turul campionatului doar pe locul 8 în Liga 1, cu 26 de puncte acumulate în 17 etape. Din 2015 trupa din Ștefan cel Mare e gata de un nou început.

Ionut Negoiță e încrezător că gruparea bucureșteană va ieși din insolvență, l-a adus antrenor pe Mihai Teja și vrea să întărească lotul în pauza de iarnă.

Primul jucător care ar putea ajunge în Ștefan cel Mare în perioada de mercato este fundașul Andrei Marc, legitimat în prezent la Cehlăul Piatra-Neamț. În vârstă de 21 de ani, apărătorul care măsoară 1,89 metri este unul din preferații finanțatorului dinamovist. Negoită a încercat să-l aducă și în trecut, însă fără succes.

Rămâne de văzut însă dacă Marc va ajunge în Ștefan cel Mare liber de contract sau Dinamo va trebui să plătească o sumă de bani în schimbul său. Apărătorul de 21 de ani e cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro. Florin Marin anunța însă în urmă cu o săptămână că nemțenii se confruntă cu grave probleme financiare și orice fotbalist este de vânzare. Mai mult, unii dintre ei au restanțe salariale de câteva luni și ar putea fi declarați chiar liberi de contract.

Din 2009, de când a debutat pentru nemțeni, apărătorul central care poate evolua și în flancul drept a bifat 70 de meciuri pentru Ceahlăul, timp în care a maract 4 goluri și a pasat decisiv de 3 ori.

În cei 5 ani de când a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc tânărul fundaș a atras atenția mai mult cluburi cu nume printre care și Steaua. Roș-albaștrii au renunțat însă la idea achiziționarii lui Marc după ce Andrei Pavel și Andrei Dumitraș, aduși de asemenea de la Ceahlăul, n-au impresionat în Ghencea și au plecat după doar câteva luni.

750.000 de euro e cota lui Marc
70 de meciuri a jucat fundașul pentru nemțeni
4 goluri și 3 assist-uri are Marc la Ceahlăul
18 meciuri a jucat Marc în tur
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: