[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Bouchard a pierdut în turul doi la Charleston
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 448 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-09-2015, 04:29 PM
#1
Lauren Davis a produs surpriza şi a eliminat-o pe principala favorită a turneului de la Charleston, Eugenie Bouchard, încă din turul doi. Chiar dacă a părăsit rapid competiția din Carolina de Sud, Bouchard are șanse minime să joace contra României, în Fed Cup. Canadianca e pe tablou la Stuttgart, săptămâna viitoare.

Eugenie Bouchard are un început de an extrem de slab. Jucătoarea din Canada a părăsit turneul de la Charleston încă din turul secund. Principala favorită a fost eliminată de americanca Lauren Davis. Numărul 66 mondial i-a cedat doar patru game-uri lui Bouchard şi s-a impus cu 6-3, 6-1. În optimi, Davis o va întâlni pe Mona Barthel, din Germania.

Teoretic, eliminarea rapidă ar fi fost un avantaj pentru echipa de Fed Cup a Canadei, care a anunțat doar trei jucătoare pentru disputa cu România, din playoff-ul pentru Grupa Mondială, sperând ca Bouchard să fie a patra. Numai că aceasta s-ar putea să decidă să nu traverseze Atlanticul, după ce joacă în Germania.

Simona Halep a luat deja această decizie, pentru a evita oboseala, iar Bouchard, care n-are un an 2015 prea bun, ar putea să decidă la fel, pentru a se concentra pe sezonul pe zgură. La Stuttgart, canadianca e favorită șase, în vreme ce Simona Halep e cap de serie numărul 2. Favorită principală e Maria Sharapova,a doua jucătoare a lumii.

Partida Canada - România va avea loc în 18 şi 19 aprilie, la Arena Maurice Richard din Montreal. Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: