[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Bayern a luat mereu trofeul când a jucat în semifinale cu Barça
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 819 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-25-2015, 01:35 PM
#1
Bayern Munchen şi FC Barcelona se vor întâlni în semifinalele UEFA Champions League, pe 6 şi 12 mai, duelul dintre actuala şi fosta echipă a lui Pep Guardiola fiind capul de afiş al acestei faze a competiţiei.

Bavarezii sunt avantajaţi din punct de vedere al tradiţiei duelurilor directe, catalanii reuşind să câştige o singură dată în precedentele opt întâlniri cu Bayern. În plus, liderul din La Liga a marcat un singur gol împotriva nemţilor în ultimele 317 minute disputate.

Echipa care domină autoritar campionatul Germaniei are şi un alt motiv pentru care priveşte cu optimism dubla cu Barcelona. De fiecare dată când a dat piept cu gruparea blaugrana în semifinalele unei competiţii europene, Bayern a cucerit trofeul.

În sezonul 1995/96 al Cupei UEFA, nemţii au trecut de Barça în semifinale, câştigând apoi finala în faţa francezilor de la Bordeaux. Meciul tur, disputat la Munchen, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, unul dintre golurile spaniolilor fiind marcat de Gică Hagi. Printre titularii Barcelonei s-a aflat atunci şi Gică Popescu. Bayern a mers însă mai departe după ce s-a impus pe Camp Nou cu 2-1, partidă în care doar Popescu a evoluat dintre cei doi jucători români.

Bayern şi Barcelona s-au întâlnit din nou într-o semifinală în sezonul 2012/13 al UEFA Champions League. De această dată, dubla dintre cele două formaţii nu a mai fost la fel de echilibrată. Bavarezii au avansat în ultimul act printr-o dublă victorie, 4-0 la Munchen şi 3-0 pe Camp Nou, apoi au cucerit trofeul după o victorie în faţa Borussiei Dortmund.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: