[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Cristiano joacă împotriva echipei la care a fost la un pas să ajungă în 2003
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 609 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-05-2015, 03:42 PM
#1
Real Madrid a ajuns luni în Italia, acolo unde joacă, în această seară, împotriva lui Juventus, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Cristiano Ronaldo, starul deținătoarei UEFA Champions League, va fi pe teren încă din primul minut împotriva formației torineze, de care a fost foarte aproape în 2003, când s-a transferat de la Sporting Lisabona la Manchester United.

15 milioane de euro a plătit Manchester United pentru portughezul care în acel moment avea 18 ani. Îi impresionase pe jucătorii "diavolilor" într-un amical pe care l-au jucat înaintea sezonului, iar aceștia l-au recomandat antrenorului Sir Alex Ferguson, care a făcut tot posibilul pentru a-l aduce.

Cristiano Ronaldo chiar semnase un precontract cu Juventus, potrivit lui Luciano Moggi, fostul director general al "zebrelor". Fără un buget important în acea perioadă, torinezii știau că folosirea lui Salas ca monedă de schimb ar fi singura posibilitate de a-l aduce în Italia pe puștiul-minune. Chilianul s-a răzgândit, însă, iar transferul a picat.

"Semnasem totul cu Sporting Lisabona. Ne-am înțeles pentru un schimb între Cristiano Ronaldo și Marcelo Salas, care acceptase mutarea, apoi s-a dus în Portugalia pentru discuții. În cele din urmă, totul s-a retras, iar el a ales să plece în Argentina, la River Plate.", a explicat Luciano Moggi, potrivit Sphera Sports.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: