[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Real și Atletico pe urmele Barcelonei. Madrilenii riscă să fie sancționați de FIFA
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 499 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-05-2015, 03:44 PM
#1
FIFA vrea să facă un exemplu din fotbalul spaniol. Real Madrid și Atletico Madrid, formațiile care și-au disputat ultima finală din UEFA Champions League, riscă să calce pe urmele Barcelonei.

Presa din Spania anunță că cele două formații din Madrid vor fi sancționate de FIFA din cauza neregulilor înregistrate la transferurile în care au fost implicați jucători minori.

AS scrie că atât Real, cât și Atletico riscă să primească exact aceeași pedeapsă pe care a primit-o și Barcelona. Pe 2 aprilie 2015, după un proces care a durat peste un an, FIFA a anunțat că trupa catalană nu mai are voie să efectueze transferuri în următoarele două perioade de mercato. În urma cercetărilor s-au descoperit nereguli în 9 din cele 37 de cazuri.

Postul de radio Cadena Cope a dezvăluit că Atletico a fost prima dintre cele două grupări madrilene care a fost anunțată că va fi sancționată, urmând ca și Real să aibă aceeași soartă. Presa iberică mai scrie însă că FIFA nu știe exact ce pedepse va dicta împotriva celor două formații din Madrid. Totul se va decide însă în perioada următoare.

Real ar fi "mirosit" din timp sancțiunile pe care le riscă, sau cel puțin așa explică presa din Spania campania de achiziții a "galacticilor" din ultima perioadă. Echipa lui Ancelotti i-a adus pe Odegaard (de la Stromsgodset), Asensio (de la Mallorca), Lucas Silva (de la Sao Paolo) și Danilo (Porto).

Spre deosebire de rivalii de pe Bernabeu, Atletico i-a adus numai pe Fernando Torres și Cani în ultima perioadă de mercato. Atacantul a revenit pe Vicente Calderon în urma unui schimb care l-a trimis pe Cerci la Milan, iar Cani a fost împrumutat de la Villarreal.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: