[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






La 38 de ani, Luca Toni este al doilea golgheter al Seriei A. A marcat 39 de goluri.
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 540 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-10-2015, 08:58 PM
#1
În sezonul trecut, la 37 de ani, Luca Toni a terminat sezonul pe locul 2 al clasamentului golgheterilor, cu 20 de reușite, doar două mai puține decât liderul clasamentului marcatoriklor, Ciro Immobile. În acest sezon, cu trei runde înaintea finalului de sezon, veteranul atacant al Veronei a ajuns la 19 goluri.

În această lună va împlini 38 de ani, dar asta nu l-a împiedicat pe fostul golgheter al Fiorentinei și al lui Bayern Munchen să înscrie în Derby della Scala duminică, 10 mai. Luca Toni a marcat pentru 1-2, în partida cu Chievo, în minutul 26 al partidei.

În acest sezon, doar Carlos Tevez are mai multe goluri marcate în Serie A decât Luca Toni. Argentinianul din atacul lui Juventus a înscris 20 de goluri în acest sezon.

În doar două sezoane, atacantul de 38 de ani a devenit golgheterul all-time al Veronei în Serie A, iar anul trecut a devenit cel mai în vârstă atacant care înscrie 20 de goluri într-un sezon. Are trei meciuri la dispoziție pentru a-și îmbunătăți în această ediție de campionat propriul record. Verona mai are de jucat cu Empoli (acasă), cu Parma (în deplasare) și cu Juventus, în ultima etapă, pe teren propriu.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: