[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Impresarul lui Gareth Bale pune capăt zvonurilor: ”E la cel mai bun club din lume"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 528 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-10-2015, 08:59 PM
#1
Agentul galezului Gareth Bale, Jonathan Barnett, a lansat un mesaj clar conducerii și jucătorilor lui Real Madrid, explicând că forma mai slabă a jucătorului de 25 de ani se datorează faptului că acesta nu prea este căutat de mingile coechipierilor săi.

”Cariera lui Bale suferă din cauză că jucătorii de la Real nu îi prea pasează mingea. El este genul de jucător care are nevoie de minge pentru a juca. Lumea nu știe ce vorbește când îl critică pe Gareth, oamenii nu văd meciurile corect. Real trebuie să lucreze mai mult cu Bale, iar coechipierii săi trebuie să-i paseze mai des. Dacă va avea mingea, va putea arăta de ceea ce e în stare. Va fi cel mai bun jucător de la Real Madrid, dacă îl vor ajuta colegii. Dacă nu era un băiat de caracter, s-ar fi plâns de mult de acest aspect antrenorului, dar el preferă să strângă din dinți și să muncească în continuare”, a spus impresarul galezului.

Totodată, reprezentantul fotbalistului dorit insistent de granzii din Anglia a ținut să transmită un mesaj care să pună capăt tuturor zvonurilor privind o posibilă plecare a lui Bale în această vară.

„Când a venit la Madrid și spuneam că a fost visul său dintotdeauna să joace la Real nu mințeam. Își dorește foarte mult să triumfe la această echipă. Chiar dacă toate cluburile importante din lume vor să-l transfere, el va fi la Madrid și din sezonul viitor. Nu există nicio șansă să plece în vară în altă parte. Este deja la cel mai bun club din lume”, a mai spus Barnett.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: