[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Valencia a încurcat-o din nou pe Real: "Suntem dezamăgiţi" / O să transpirăm cu Juve!
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 549 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-10-2015, 09:02 PM
#1
"Liliecii" au încurcat din nou campioana Europei şi, după egalul de pe "Santiago Bernabeu", Barcelona are titlul aproape asigurat, având 4 puncte în faţa rivalei, cu două etape rămase de disputat.

"Rezultatul nu este unul bun, dar meciul a fost foarte spectaculos. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Am luptat până la final şi meritam să câştigăm. Nu a fost de ajuns. Miercuri vom fi ok.

Mai sunt două partide pe care vrem să le câştigăm, dar este foarte complicat. Suntem dezamăgiţi după acest meci. Au dat tot ce au putut şi dacă vom juca aşa şi cu Juventus, vom ajunge în finala de la Berlin", a declarat Carlo Ancelotti.

Pepe a fost cel care a marcat primul gol al "galacticilor", imediat după pauză, dar fundaşul portughez e de părere că arbitrajul "centralului" Carlos Clos Gomez a decis soarta partidei din etapa a 36-a.

"Este greu, dar acum trebuie să vorbim despre arbitraj. Fotbalul este un sport de contact şi eu am luat un cartonaş galben pentru o împingere. Faulturi fluierate împotriva noastră pe care nu le-am înţeles. Gomez a făcut multe greşeli.

Nu ştiu cât de gravă este accidentarea lui Kroos. Are timp să se recupereze. Dacă miercuri vom evolua ca în repriza a doua, ne vom califica în faţa lui Juventus. Trebuie să transpirăm şi asta vom face", a remarcat Pepe.

Diego Alves a fost eroul oaspeţilor: a avut foarte multe intervenţii salvatoare, printre care şi un penalty pe care i l-a apărat lui Cristiano Ronaldo, în finalul primei reprize.

"Am făcut ce trebuia pentru a trece în avantaj. Am avut eficacitate. A fost un meci spectaculos. Am avut presiune pe final. Cred că rezultatul este cel corect. Când se execută un penalty, trebuie să fii liniştit şi să citeşti adversarul. Am avut noroc că am blocat şutul", a spus goalkeeper-ul.

Rafael Nadal evoluează astăzi în finala turneului de la Madrid împotriva lui Andy Murray. Meciul va începe la ora 20:00 şi va fi transmis de Digi Sport 2. Rafa a avut timp totuşi să îşi urmărească favoriţii.

"Nu au renunţat într-o competiţie pentru care au luptat în ultimele luni. După cum s-a desfăşurat prima repriză, rezultatul de la pauză a fost unul exagerat. Fanii sunt la putere. Ei dau totul pentru echipă, dar sunt şi cei care i-au fluierat pe Zidane sau Ronaldo", a spus cel mai bun jucător de zgură din istorie.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: