[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






John Terry a devenit fundașul cu cele mai multe goluri marcate în toată istoria!
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 692 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-10-2015, 09:03 PM
#1
John Terry a deschis scorul în minutul 5 al partidei Chelsea-Liverpool, cu capul, după o centrare din corner a spaniolului Cesc Fabregas, ajungând la cinci goluri marcate în acest sezon al Premier League și la 39 în toată cariera sa în campionatul englez. Totodată, căpitanul ”albaștrilor” a devenit lider solitar în clasamentul fundașilor cu cele mai multe reușite în istoria Premier League, depășindu-l pe David Unsworth, legendarul fundaș al lui Everton din anii 90.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, în meciul cu Leicester, John Terry marcase golul cu numărul 38, egalându-l pe Unsworth în fruntea clasamentului fundașilor golgheteri. Acum, după reușita împotriva rivalei Liverpool, Terry a devenit lider solitar al acestui top.

Acum în vârstă de 41 ani, Unsworth a jucat aproape 400 de meciuri în Premier League, pentru Everton, West Ham, Aston Villa, Portsmouth, Sheffield United sau Wigan, având și o selecție la naționala Angliei, în 1995. În acest moment este antrenor la tineretul lui Everton.

Spre deosebire de Unsworth, Terry a marcat toate golurile în tricoul lui Chelsea, echipă pentru care a disputat 456 de meciuri de campionat, din 1998 până astăzi. Fundașul născut la Barking are și 78 de selecții și 6 goluri la echipa națională a Angliei.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: