[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Bavarezii continuă aroganțele la adresa catalanilor
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 670 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-12-2015, 02:24 PM
#1
Nici măcar înfrângerea cu 3-0 de pe Camp Nou, din meciul tur al semifinalelor UEFA Champions League nu are darul de a domoli orgoliul bavarez. După ce David Alaba a declarat că Bayern va câștiga returul de la Munchen cu 4-0, președintele de onoare al clubului bavarez a mers mai departe cu aroganțele: ”Barcelona, fără Messi, ar fi o echipă oarecare”. Franz Beckenbauer recunoaște, totuși, că o răsturnare de situație în meciul retur este aproape imposibilă.

”Nu voi ascunde faptul că am mari îndoieli, mai ales pentru că Barcelona este într-o formă extraordinară. Am văzut-o miercurea trecută. Al treilea gol a fost groaznic, pentru că, la 0-2 aveam încă șanse reale de a întoarce rezultatul. Acum, pare că e pecetluită soarta calificării. Dar, întotdeauna există miracole în viață”, a spus Beckenbauer.

Fostul mare internațional german nu este prea impresionat de jucători ca Luis Suarez, Neymar, Iniesta sau Dani Alves. ”Messi e incredibil. De câteva luni, și-a recăpătat cea mai bună formă. Fără Messi, Barcelona ar fi o echipă oarecare. Aduceți-vă aminte că acum doi ani, când argentinianul nu era refăcut, i-am spulberat cu 4-0 și 3-0”, a spus președintele onorific al bavarezilor.

Cu toate acestea, Franz Beckenbauer ezită să-l proclame pe starul Barcelonei cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. ”Cu siguranță este cel mai bun jucător actual și cel mai bun al timpului său. Dar cel mai bun din toate timpurile a fost Pele. Am jucat cu el la New York Cosmos, în 1977, și nu am mai văzut un jucător ca el. Lovea mingea și apoi nu-l mai vedeam, atât era de rapid. Făcea totul din instinct”, a mai spus ”Kaiserul”.

În fine, Beckenbauer a dezvăluit că Bayern va face investiții masive în jucători în vară, indiferent de rezultatul meciului din returul semifinalelor UCL, cu Barcelona. ”Avem mai mult de șase jucători peste 30 de ani și trebuie să știm cât timp mai pot juca la nivel maxim. Este momentul de a aduce sânge proaspăt. Sunt convins că vor fi transferați câțiva jucători mari în această vară”, a mai spus oficialul bavarez.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: