[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Florin Andone, la Espanyol Barcelona?
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 779 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-17-2015, 12:11 PM
#1
Dorit de Malaga, Betis și Aston Villa, Florin Andone ar putea ajunge la o a patra echipă. Atacantul Cordobei, echipă deja retrogradată, are şanse mari să rămână în La Liga, spre deosebire de formaţia sa actuală.

Potrivit Mundo Deportivo, cotidianul sportiv cel mai influent din Barcelona, românul ar fi ajuns deja la un acord cu Espanyol pentru un transfer din vară la a doua echipă din capitala Cataloniei. Atacantul de 22 de ani ar deveni astfel al șaselea român care evoluează la alb-albaștrii din Barcelona.

Mutarea românului la Espanyol depinde, însă, de continuitatea directorului sportiv al echipei catalane, Oscar Perarnau, cel care a condus negocierile și care își încheie contractul cu clubul barcelonez la finalul acestui sezon.

Andone, care a marcat cinci goluri în 18 partide în acest sezon din La Liga are contract cu formația andaluză încă două sezoane, dar angajamentul său este unul de liga a treia, întrucât el fusese transferat la echipa secundă a Cordobei. Acum, clubul andaluz vrea să-i prelungească acest contract și să-i mărească și clauza de reziliere, în prezent situată la 6 milioane de euro. Andone ezită să semneze prelungirea contractului, întrucât rămânerea pe angajamentul actual, deși deloc avantajos din punct de vedere financiar, i-ar spori șansele la un transfer, având un preț mai accesibil.

Espanyol are nevoie urgentă de atacanți. Sergio Garcia, golgheterul echipei, în vârstă de 32 de ani, a marcat 13 goluri în acest sezon, dar are oferte și jucătorul înclină să plece la un contract financiar mai bun. Stuani (10 goluri) și Felipe Caicedo (9 goluri) sunt singurii atacanți de calitate rămași, întrucât tinerii Morilla (3 meciuri, 0 goluri) și Luque (1 meci, 0 goluri) nu prezintă garanții.

În cazul în care transferul s-ar concretiza, Florin Andone ar deveni al șaselea român și al treilea atacant ”tricolor” care evoluează la Espanyol. Florin Răducioiu, Costel Gâlcă, Cătălin Munteanu, Claudiu Răducanu și Gabriel Torje au evoluat până acum pentru alb-albaștrii din Barcelona.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: