[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Montpellier – PSG 1-2. Parizienii au cucerit al treilea titlu consecutiv de campioni
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 641 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-17-2015, 12:13 PM
#1
PSG a devenit campioană pentru al treilea sezon la rând după victoria de pe terenul lui Montpellier, 1-2, de sâmbătă seara. Cu o etapă înainte de final, parizienii au opt puncte avans față de Lyon, care a remizat, 1-1, la Bordeaux.

Este interesant faptul că formația din capitală a devenit campioană în 2015 pe terenul echipei care i-a suflat ultimul titlu, în 2012. Mai mult, pe stadionul pe care antrenorul Laurent Blanc a crescut și a jucat la seniori între 1983 și 1991.

Matuidi a deschis scorul în minutul 18 al meciului de la Montpellier, din pasa foarte bună a lui Rabiot. Trupa lui Laurent Blanc și-a dublat avantajul în minutul 25, grație reușitei lui Lavezzi, care a fructificat centrarea ivorianului Aurier.

Golul meciului a fost însă înscris de Mounier, cu 5 minute înaintea pauzei. Pastore putea marca și el în prelungiri, dar bara s-a opus. Victoria, a opta consecutivă, egalează recordul de succese la rând în Ligue 1 pentru parizieni, stabilit la startul returului ediției trecute de campionat. Totodată, cu 80 de goluri marcate în 37 de meciuri, PSG e prima în franța și a treia în cele mai importante cinci campionate europene, după Barcelona și Real.

Echipa din capitala își trece în cont al 5-lea titlu din istorie și poate reuși tripla în acest sezon. A cucerit deja Cupa Ligii și este calificată în finala Cupei Franței, unde o va întâlni pe Auxerre.

PSG e a patra echipă franceză care reușește să cucerească trei titluri consecutive, după Saint-Etienne, Marseille și Lyon. Dar titlul din 2015 este oarecum firesc dacă analizăm bugetele ele mai mari din Franța: PSG- 485 milioane de euro, Monaco 160 de milioane și Lyon 115 milioane.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: