[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Steaua plătește scump victoria de la Brașov: va avea 3 absențe importante!
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 709 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-17-2015, 12:15 PM
#1
FC Brașov - Steaua 2-3. Campioana a obținut o victorie importantă la Brașov, dar cu prețul unor absențe de marcă pentru etapa viitoare, când va da peste FC Botoșani, pe teren propriu.

Roș-albaștrii nu se vor putea baza, duminica viitoare, pe căpitanul Cristian Tănase - accidentat - și nici pe Breeveld și Chipciu, ambii suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Pentru Tănase sezonul este chiar încheiat. Decarul Stelei a ieșit accidentat, cu un sfert de oră înaintea finalului meciului de la Brașov și, din câte se pare, în cazul său este vorba de o ruptură musculară la coapsa dreaptă.

Absenței sale se adaugă cele ale lui Chipciu - titular sâmbătă seară - și Breeveld - intrat în minutul 52 - care au primit câte un cartonaș galben.

Pentru șeptarul campioanei, acesta a fost cel de-al patrulea avertisment, iar pentru olandez a fost al nouălea (7 la Steaua, două la Pandurii, în primele etape). Ambii vor fi suspendați pentru cumul de cartonașe galbene la meciul cu FC Botoșani, din penultima etapă, cu o importanță deosebită în lupta pentru titlu.

Chipciu a fost avertizat în al doilea minut de prelungiri, după un fault comis asupra lui Aganovic. Mai primise cartonașe galbene la meciurile cu Astra (septembrie 2014), Oțelul (octombrie 2014) și CFR Cluj (martie 2015). În tur, a fost și eliminat pentru două cartonașe galbene primite în același meci, cu Ceahlăul, în etapa a 5-a, la prima înfrângere a sezonului. Pentru că s-au transformat în roșu, cele două cartonașe din partida cu nemțenii au fost șterse.

În această stagiune, Breeveld a ispășit deja două etape de suspendare, pentru cumul de cartonașe galbene. A stat la primele 4 avertismente, apoi după al șaptelea, iar acum la al nouălea. Va reveni în ultima rundă.

În echipa Stelei va reveni, însă, Adi Popa, care a fost învoit de la meciul cu Brașov pentru că-și programase nunta în acest weekend.

Între timp, campioana va juca și finala Cupei Ligii României, în fața formației Pandurii Târgu Jiu, miercuri, 20 mai.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: