[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Șahtior, învinsă de Dnipro în penultima etapă din Ucraina și riscă să piardă locul 2
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 619 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-24-2015, 09:10 PM
#1
Echipa de fotbal Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, riscă să piardă locul 2 în campionatul Ucrainei, după ce sâmbătă a fost învinsă cu 3-2 în deplasare de Dnipro Dnepropetrovsk, în etapa a 25-a, penultima. Poziția secundă duce în preliminariile UEFA Champions League, în timp ce locurile 3-5 duc în UEFA Europa League.

Fundaşul român Alexandru Vlad a fost integralist la Dnipro, finalista Europa League, ce a menajat mulţi jucători. Şahtior a condus cu 1-0 şi 2-1, prin dubla lui Alex Teixeira (7, 27), între care s-a intercalat golul lui Matheus (22). Dnipro a înscris de două ori în repriza secundă, prin Roman Bezus (64) şi rezerva Valeriy Luchkevych (81). Yaroslav Rakitskiy, de la Şahtior, a văzut al doilea cartonaş galben în ultimul minut. Echipa lui Lucescu poate fi depăşită în ultima etapă de Dnipro, de care o despart două puncte.

Tot sâmbătă, mijlocaşul Eric Bicfalvi, golgheter în campionatul Ucrainei, a marcat din nou deschizând scorul în meciul pe care echipa sa, Volyn Lutsk, l-a câştigat cu 3-1 în faţa lui Olimpik Doneţk, în deplasare. Celălalt jucător român al lui Volyn, Florentin Matei nu a făcut parte din lotul pentru această partidă.

Dinamo Kiev, ce a devenit în weekendul trecut campioană, are 62 p (24 j). Şahtior, pe locul 2, are 55 de puncte, două mai mult decât Dnipro. Volyn este pe locul 6 în clasament, cu 33 de puncte, fără şanse de a urca pe locul 5, pe care se află Vorskla Poltava, cu 38 de puncte din 24 de meciuri. Hoverla Uzhorod, la care joacă Alexandru Tudose, este pe locul 12, cu 17 p (24 j).
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: