[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Superlativele sezonului în La Liga!
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 650 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-24-2015, 09:14 PM
#1
VIDEO. Barcelona - Deportivo 2-2. Catalanii au câştigat în acest sezon al 23-lea titlu de campioni din istorie şi vor evolua şi în finala Cupei Regelui împotriva lui Athletic Bilbao. A fost încă o stagiune în care trofeul s-a disputat până pe final.

Într-un clasament al jucătorilor cu cele mai bune cifre, pe compartimente, Nicolas Otamendi este liderul fundaşilor marcatori cu 6 reuşite, în timp ce Marcelo conduce la capitolul pase decisive (7).

În linia mediană, James Rodriguez a demonstrat că îşi merită cele 85 de milioane de euro pe care Real le-a oferit pentru transferul său: columbianul a înscris 13 goluri şi oferit 14 assist-uri în cele 29 de meciuri disputate în campionat, fiind dominând ambele ierarhii.

Când vine vorba de atacanţi, duelul a fost acela aşteptat dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi a fost câştigat în clasamentul golgheterilor de portughezul de 30 de ani, care şi-a trecut în cont nu mai puţin de 48 de reuşite, faţă de cele 43 ale argentinianului. Leo s-a revanşat când a venit vorba de pase decisive, devansându-l pe Cristiano (20-16).
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: