[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 2 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 889 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-06-2018, 06:41 PM (This post was last modified: 01-09-2018, 12:08 AM by HazZaRD.)
#1
[Image: jCRK2fP.jpg]

BERBEC:


Berbecii ar trebui să-și dedice ziua de azi unor acțiuni pe care le-au tot amânat. Este momentul că rezolve probleme din trecut pentru că nu pot fi ignorate la nesfârșit.

TAUR:
Taurii nu se vor simți bine azi în compania prietenilor și a nimănui. Preferă să se izoleze puțin, să se odihnească și să-și limpezească gândurile.

GEMENI:
Orice aventură se încheie și azi este momentul ca gemenii să coboare cu picioarele pe pământ. Ar fi mai bine dacă ar fi raționali și s-ar gândi mai mult înainte de a face ceva.

RAC:
Racii sunt plini de entuziasm azi și ar face bine să nu și-l piardă prea curând pentru că pot fi capabili de lucruri cu adevărat mărețe. Trebuie totuși să aibă mai multă încredere în ei.

LEU:
Leii se vor concentra azi pe iubire. Este momentul să se dedice persoanei iubite și să-i demonstreze ce importanță are în viața lor.

FECIOARĂ:
Acestor nativi li se deschid multe uși și multe oportunități. Vor trece printr-o perioadă interesantă și vor avea numai lucruri bune de câștigat.

BALANȚĂ:
Deși se confruntă cu unele probleme, balanțele ar trebui să-și lase imaginația să zburde și să se lase puțin purtate de val. Acești nativi ar trebui să se lase pe mâna instinctului.

SCORPION:
Este favorizată viața acestor nativi din toate punctele de vedere. Se întâmplă lucruri majore. Scorpionii devin mai optimiști și au mai multă încredere în ei. Dragostea este în floare și unii scorpion pot începe să conceapă copii.

SĂGETĂTOR:
În prima jumătate a zilei, acești nativi se vor confrunta cu propriile gânduri, ceea ce nu va fi deloc plăcut. Au nenumărate frustrări și nemulțumiri. Se simt constrânși și simt că nu mai au cum să iasă din anumite situații.

CAPRICORN:
Ziua de marți este bună pentru acești nativi pentru că le va aduce multe oportunități pe plan familial. Ar fi mai bine dacă s-ar baza pe intuiție decât dacă ar cere sfatul celor apropiați.

VĂRSĂTOR:
Acești nativi parcă nu mai au timp să realizeze tot ce și-au propus pentru că au multe sarcini la locul de muncă. Ar trebui ca acești nativi să se odinească mai mult pentru că se solicită prea mult sau ar putea să ceară ajutorul familie în acest sens.

PEȘTI:
În prima parte a zilei, peștii reușesc să încheie un proiect la care lucrează de mult timp și ce contează cel mai mult este că șefii vor fi mulțumiți. Pe plan sentimental, mai spre sfârșitul zilei, poate apărea o surpriză din partea partenerului.
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: