[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 8 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 1098 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-09-2018, 04:50 PM (This post was last modified: 01-09-2018, 04:51 PM by HazZaRD.)
#1
[Image: V8uTUmW.png]
CAPRICORN
Păreţi mai hotărâţi, stăpâni pe voi, ştiţi ce vreţi de la actuala relaţie şi dacă o să vă sincronizaţi perfect o să vă şi căsătoriţi. Vă ies pasienţele, şi chiar o să profitaţi de fiecare moment să vă conectaţi la viaţa socială, să se ţină cont de voi, şi la serviciu la fel, să fiţi în cărţi pentru o promovare.

VĂRSĂTOR
Aţi putea face o schimbare, să lucraţi altundeva, sau să vă ocupaţi de un segment nou, în cadrul aceluiaşi serviciu şi să faceţi progrese în plan profesional. E câte ceva care va zgândăre, că trebuia rezolvat de anul trecut, dar au intervenit tot felul de situaţii care v-au împiedicat să duceţi lucrurile până la capăt şi o să vă descurcaţi frumos, de data asta.

PEŞTI
O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul proiectelor noi - care pot fi şi de viaţă personală, să lucraţi în particular. Poate o să plecaţi pe undeva cu probleme de serviciu, să obţineţi nişte date la fața locului, să cunoaşteţi nişte colaboratori, ca să daţi randament şi mai bun la slujbă.

BERBEC
E cineva care vrea să aveţi o discuţie între patru ochi, să puteţi da uitării nişte disensiuni, ca să mergeţi mai departe cu relaţia. Vă pregătiţi de o relansare şi sunt şanse, s-aveţi succes, cu toate că o să-ntampinati nişte dificultăţi, dar aveţi tot ce trebuie ca să răzbiţi, să vă atingeţi obiectivele.

TAUR
Vă invita cineva în străinătate să vedeţi dacă puteţi găsi ceva de lucru pentru voi, sau poate e cineva care spera să vă căsătoriţi. O să legalizaţi un act şi o să daţi strartul proiectelor noi să faceţi rost de bani, să cultivaţi nişte relaţii de afaceri care or să vă asigure câştiguri pe termen lung.

GEMENI
V-aţi face un mare bine dacă aţi da şi pe la doctor să vedeţi dacă totul e în regulă. Se poate să luaţi o sumă importantă de bani, fie de la serviciu, c-oti fi cerut nişte salarii în avans, fie de la bancă, sub forma unui împrumut, şi o să vă descurcaţi cu toate obligaţiile de moment.

RAC
Poate va trebui să alegeţi între un colectiv, sau altul, între o locuinţă sau alta, ori poate va trebui să să reuniţi nişte oameni. Poate aşteptaţi de mult un astfel de moment să vă cereţi drepturile, să semnaţi un act de proprietate, de căsătorie, sau de angajare la un loc de muncă.

LEU
Se pare că v-aţi făcut nişte planuri legate de casă, poate vreţi să vă extindeţi, să locuiţi şi în altă aripă a locuinţei, sau doar s-o mobilaţi. O să daţi dovadă de un plus de creativitate şi o să lucraţi probabil, la un proiect de suflet, ca să vă faceţi un autopromo cu care să daţi lovitura în branşa voastră.

FECIOARĂ
Poate va bate gândul să vă cumpăraţi o maşină, sau s-o schimbaţi pe cea pe care-o aveţi să vă puneţi viaţa la adăpost, nu e un moft. Se poate să apară cheltuieli neprevăzute şi să dizlocati din suma care-avea altă destinaţie, să acoperiţi urgenţele, să nu vă treziţi cu amenzi.

BALANŢA
Poate vi se cere să vă mutaţi în altă casă, ori poate îi ajutaţi pe copii, să se mute la casa lor. Se dă startul într-o nouă competiţie profesională şi o să vă consultaţi cu partenerii de afaceri, să faceţi o alianţă pe termen lung, să câştigaţi bani şi faimă.

SCORPION
Poate puneţi la punct un proiect de grup şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea mai multor oameni care cred în munca voastră. O să reluaţi un traseu birocratic să puteţi da drumul unui contract, să lucraţi într-o combinaţie anume, ca să vă asiguraţi venituri mai mari decât pân-acum.

SĂGETĂTOR
E posibil să se pună problema căsătoriei şi chiar s-o faceţi, dacă aţi atins acel prag de maturitate. Or să vă intre mai mulţi bani în casă, poate vindeţi ceva şi puneţi banii la bancă, partenerul de cuplu aduce şi el din colaborări şi o să vă descurcaţi destul de bine în perioada care urmează.

[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: