[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 9 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 1174 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-09-2018, 04:52 PM (This post was last modified: 01-09-2018, 04:53 PM by HazZaRD.)
#1
[Image: V8uTUmW.png]
CAPRICORN
O să aflaţi o serie de veşti bune, apar confirmări că vi se recunosc nişte drepturi, că puteţi intra în posesia unor bunuri. O reuşită, vi se aprobă un împrumut bancar, vi se măreşte salariul, vin ceva bani din particular, sau a dat lovitura în afaceri partenerul de cuplu.

VĂRSĂTOR
Sănătatea stă sub semnul întrebării şi dacă nu vă-ngrijiți o s-aveţi neplăceri şi veţi intra şi la cheltuială cu investigaţiile şi tratamentul. Apar schimbări peste noapte şi ar fi bine să prindeţi ocazia să vă puneţi în valoare şi calităţile neştiute, ca să câştigaţi în fața concurenţei.

PEŞTI
O să ieşiţi mai des în societate, vreţi să vă exprimaţi un punct de vedere şi să vă implicaţi în anumite proiecte. O să vă lăsaţi cooptaţi într-o activitate care să vă aducă nu numai câştiguri materiale, ci şi o mulţumire sufletească pentru că o să vă faceţi cunoscute nişte idei, aptitudini.

BERBEC
Aţi putea face rost de o sponsorizare şi să vă împliniţi un vis, să dezvoltaţi un proiect şi să le asiguraţi alor voştri tot ce le trebuie. E posibil să aveţi parte de surprize plăcute din partea prietenilor, poate vi se împlineşte o dorinţă plecaţi în plimbare prin împrejurimi, sau e vorba despre un city break în week-end.

TAUR
E cineva care vrea să vă cucerească, dar spiritele sunt cam încinse, pot ieşi scântei, deşi sunteţi paşnici. Se poate să intraţi într-o echipă de profesionişti şi veţi lucra la un nivel înalt de exigență ca să luaţi o diplomă, să căpătaţi nişte gradaţii care să v-aducă mai mulţi bani la salariu.

GEMENI
Se observă o ieşire la rampă cu ceva nou, vreo pasiune care o să prindă viaţă şi o să fie un nou început. Se definitivează o situaţie şi o să respiraţi uşuraţi c-aţi scăpat de o povară şi o să vă puteţi croi, în sfârşit un drum spre fotoliul de şef, dar trebuie să-l şi păstraţi.

RAC
Vă daţi întâlnire cu cineva care speră s-ajungă la inima voastră, să fiţi un cuplu şi se pare c-o să vă lăsaţi convinşi. Poate o să vă învingeţi nişte frici şi o să vă angajaţi într-o escapadă profesională care să vă pună în locul pe care-l meritaţi - dar dacă nu riscaţi n-o să aflaţi cum e să ai succes.

LEU
Poate vă faceţi timp să vă ocupaţi de maşină, s-o duceţi în service, să vă fie reparată şi dacă nu se mai poate, vă luaţi alta. Se poate să faceţi un împrumut pentru o casă, e momentul să nu mai locuiţi cu chirie, să vă-ntemeiați o familie şi s-aveţi copii - şi se pare c-o să vă puneţi de acord cu partenerul de viaţă în mai toate privinţele.

FECIOARĂ
O să dezvoltaţi comunicarea şi să vă înţelegeţi şi pe alte coordonate cu fiinţa iubită şi s-o ţineţi tot într-o armonie, pe cât posibil. E posibil să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să vă sporiţi veniturile, să vă extindeţi sfera de influenţă să lucraţi la alt nivel, cu oameni de mare calibru.

BALANŢĂ
Se poate să primiţi ceva, un cadou în semn de recunoştinţă şi o să însemne, poate, continuarea unei colaborări, sau poate a unei prietenii. Poate-aveți de plătit un impozit, o taxă, apar mai multe cheltuieli, dar cu banii puşi deoparte o s-o scoateţi la capăt, şi totul o să fie în ordine.

SCORPION
O să vă pregătiţi serios de examene, sau ca să susţineţi o lucrare, să primiţi calificative şi să treceţi în etapa următoare. O s-aveţi de semnat nişte acte şi poate vă-nscrieți într-o audienţă să obţineţi nişte înlesniri, poate aveţi nevoie de bani, de o învoire, să lucraţi cu altă tehnică, aparatură.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă convingă un angajator să semnaţi un contract pe ce durata de timp consideraţi şi voi că e cazul. Poate începeţi un nou proiect care o să vă ţină în priză şi o să vă implicaţi trup şi suflet pentru c-aveţi multe de dovedit şi vreţi să vi se recunoască meritele, aveţi nevoie de asta.
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: