[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






AMD lansează procesoarele EPYC Embedded și Ryzen Embedded
Author : Delete!, Category : Hardware, 0 Replyes, 845 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
03-05-2018, 11:34 AM
#1
AMD a introdus două familii de produse – procesorul AMD EPYC Embedded 3000 și procesorul AMD Ryzen Embedded V1000 – pentru a intra într-o nouă eră de performanță înaltă a procesoarelor integrate.
AMD EPYC Embedded 3000 aduce puterea „Zen” pe o varietate de noi piețe printre care se numără rețele, stocare și device-uri pentru computing, pe când AMD Ryzen Embedded V1000 are ca target imagistică medicală, sisteme industriale, gaming digital și clienți thin. Noile procesoare AMD Embedded livrează performanță de vârf, integrare excepțională și securitate pe chip.
Scott Aylor, vicepreședinte corporativ și director general, Datacenter și Embedded Solutions Business Group, AMD, a declarat:
Quote:Astăzi extindem arhitectura Zen de înaltă performanță x86 de la PC-uri, laptopuri și datacenter la rețele, soluții de stocare și soluții industriale cu familiile de produse integrate AMD EPYC și AMD Ryzen Embedded, oferind performanțe excepționale de la core la edge. AMD EPYC Embedded 3000 ridică bara în performanță pentru virtualizare, software definit pentru rețea și aplicații de stocare în rețea. AMD Ryzen Embedded V1000 reunește arhitectura de bază „Zen” și arhitectura grafică „Vega” pentru a oferi o grafică strălucitoare într-un singur chip care oferă economie de spațiu și putere pentru imagistică medicală, gaming și sisteme industriale. Cu aceste produse de înaltă performanță, AMD introduce o nouă eră pentru procesoarele integrate.
Interesul și momentul în legătură cu anunțul de astăzi de la AMD este susținut de câteva puncte importante:
Portofoliul de procesoare AMD EPYC Embedded 3000 oferă:
  • Până la 2.7X mai mult performanță-per dolar decât la competiție

  • Conectivitate de până la 2X decât concurența

  • Funcții de fiabilitate, disponibilitate și funcționalitate la nivel de întreprindere (RAS)
Portofoliul de procesoare AMD Ryzen Embdedded V1000 oferă:
  • Performanță de până la 2 ori mai bună față de generațiile anterioare

  • Performanță de până la 3X GPU mai bună decât competiția

  • Până la 46% mai multă performanță multi-thread decât concurența

  • Un footprint cu până la 26% mai mic decât competiția pentru un design de plăci optimizat
Pe lângă performanță sporită, securitatea rămâne o preocupare majoră pentru clienții enterprise, indiferent dacă proiectează switch-uri top-of-rack, dispozitive thin client sau orice altceva între ele. Procesoarele AMD EPYC Embedded și AMD Ryzen Embedded asigură protecția datelor la nivel hardware cu un procesor on-chip securizat, completat de capacități de boot validate hardware pentru a vă asigura că sistemele sunt pornite cu software de încredere. În plus, Secure Memory Encryption (IMM) împiedică accesul la o memorie fizică neautorizată, în timp ce Securitatea Encrypted Virtualization (SEV) oferă o descurajare suplimentară prin criptarea memoriei mașinii virtuale (VM), fără a fi necesară modificarea la nivelul aplicației.
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: