[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[TUTORIAL] [CS:GO] Cum adăugăm un plugin pe server
Author : iTeQ, Category : Tutorials, 0 Replyes, 851 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
#iTeQ's Here!
 
194
POSTS
129
THREADS
100
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 4.54[w]
06-27-2018, 07:04 PM (This post was last modified: 06-27-2018, 07:05 PM by iTeQ.)
#1
Pentru început, orice plugin are, în mod normal, instrucțiuni de instalare în thread-ul/site-ul de pe care este luat, totuși, am întâlnit unele care au la instrucțiuni "just add them"(fișierele) sau alte instrucțiuni vagi, presupunând că userul știe deja să instaleze un plugin.
Așadar, cum instalăm un plugin? -foarte ușor, oricine o poate face :)
În primul rând descărcăm pluginul pe care dorim să îl instalăm.(notă: pentru pluginurile mai complexe va fi o arhivă care conține anumite fișiere în anumite foldere, explic mai jos), pentru pluginurile mai simple, există doar un fișier .smx. 
!!!Orice plugin pe care îl descărcați conține fișierul .smx, acest fisier este, practic, pluginul în sine.
  • După ce am descărcat arhiva, o să observăm că avem un folder, de regulă, numit "addons"(You are not allowed to view links. Register or Login to view.), numele acestui folder ne indică faptul că documentele din acest folder trebuie introduse în "addons".

  • După ce apăsăm pe "addons", putem observa, în cazul de față, 1 folder și un fișier(You are not allowed to view links. Register or Login to view.) acel fișier, astfel, trebuie introdus în folderul "addons" al serverului, iar fișierul "sourcemod" arată că trebuie să introducem fișierele acestuia în folderul "sourcemod" al serverului

  • După ce deschidem și "sourcemod", observăm că avem mai multe foldere și un fișier în acesta(You are not allowed to view links. Register or Login to view.), fișierul trebuie adăugat și el în "sourcemod", iar celalalte foldere ne indică unde trebuie să introducem fișierele din acestea (respectiv, cele din "translations" din arhivă în "csgo/addons/sourcemod/translations", fișierul .smx din "plugins" trebuie pus în "csgo/addons/sourcemod/plugins", la fel și cu cele din "scripting".
*Atenție! La scripting, avem folderul "include", iar după cum puteți observa, avem "include" și în fișierele serverului (csgo/addons/sourcemod/scripting), așadar, fișierele din include, trebuie introduse la fel ca și celalalte, în folderul corespunzator.
Cam asta ar fi, după cum am spus există și pluginuri care au doar fișierul .smx, care se introduce în "plugins". Sper că ați inteles ceva din acest tutorial. 
Pe scurt numele folderului din arhivă indică folderele în care trebuie băgate fișieele pluginului, e foarte ușor, fără prea multe bătăi de cap. Există pluginuri "interdependente", adică au nevoie de alte pluginuri/extensii ca să funcționeze, dar asta vi se precizează de obicei.
Sper că v-am fost de folos, o zi faină!


Forum Jump: