[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Doi actori din Game of Thrones se casatoresc pe 23 iunie
Author : Lucian., Category : Actors, 0 Replyes, 961 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
50
POSTS
31
THREADS
50
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.12[w]
06-30-2018, 06:37 PM
#1
Kit Harington si Rose Leslie, doi actori din distributia serialului de televiziune "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor"), se vor casatori luna viitoare in Scotia.

Casatoria celor doua staruri de televiziune va avea loc pe 23 iunie, potrivit unui anunt publicat de Oficiul de stare civila din Huntly, o localitate din comitatul Aberdeenshire, informeaza Press Association.

Cei doi actori - care s-au cunoscut in 2012 in timpul filmarilor de la acest popular serial TV - au interpretat un cuplu de indragostiti in "Game of Thrones", Jon Snow si Ygritte.

Ei You are not allowed to view links. Register or Login to view.8 prin intermediul unui anunt oficial publicat in The Times.

La doi ani dupa ce s-au cunoscut, Rose Leslie, in varsta de 31 de ani, a parasit serialul "Urzeala Tronurilor", in timp ce Kit Harington, tot 31 de ani, a devenit interpretul unuia dintre cele mai populare personaje din acest show TV si a aparut in fiecare episod al productiei.

Intr-un interviu acordat pentru L'Uomo Vogue, Kit Harington a spus ca i-a fost foarte usor sa se indragosteasca de Rose Leslie, iar cea mai frumoasa amintire a lui despre filmarile de la "Game of Thrones" reprezinta momentul in care a cunoscut-o pe viitoarea lui partenera de viata, in Islanda, in 2012.

Actrita Rose Leslie joaca in prezent in serialul "The Good Fight".
Contact me:
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: