[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Microsoft ar putea lucra la un Surface „ieftin”
Author : Delete!, Category : Hardware, 0 Replyes, 796 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
07-06-2018, 11:28 AM
#1
De câteva zile circulă prin industrie zvonul conform căruia Microsoft ar lucra la o variantă ceva mai ieftină a tabletei-laptop Surface. Aceasta s-ar putea numi Surface Go, iar prețul său ar trebui să fie în jur de 400 de dolari.

Dacă v-ați uitat la preț și ați emis un „HA!” sarcastic, merită pus în contextul unui Surface normal, care costă și 800 de dolari. Motivul pentru care acest dispozitiv ar fi cu atât de mult mai ieftin față de semenii săi ar fi simpla utilizare a unor componente mai ieftine. În loc de i3-uri și i5-uri mobile, ar urma să fie folosite Pentium-uri mobile. Mai exact, Pentium Silver N5000 și posibil Pentium Gold Y. Merită menționat că până nu de mult seria N era Celeron.

Tableta/toaster-frigider ar urma să aibă un ecran de 10 inch, opțiuni pentru stocare de 64GB sau 128GB, și va fi cam cu 20% mai ușor ca un Surface Pro.
Surface Go, dacă așa se va numi în cele din urmă, va ținti segmentul educațional și publicul care în mod normal ar vrea să cumpere in iPad. Ar fi însă o mică problemă aici. Pe de o parte, Chromebook a cucerit segmentul educațional, așa că fără manevre gen „Microsoft în școli” și contracte guvernamentale probabil nu va ajunge acolo, iar cei care cumpără iPad, tind să cumpere iPad și pentru ecosistem. Sau dacă vor ceva mai ieftin, apelează la muribunda piață de tablete ieftine… bine, aici ar avea ceva succes, dar nu la prețul de 400 de dolari
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: