[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






PUBG renunță la procesul împotriva lui Fortnite
Author : Delete!, Category : Jocuri PC, 0 Replyes, 863 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
07-06-2018, 11:43 AM
#1
Conceptul de bază al genului battle royale este simplu. Până la 100 de jucători coboară pe o hartă, se luptă pentru a colecta resurse și apoi luptă până când un singur jucător rămâne. Dar se pare că PUBG Corp nu era dispusă să joace după aceleași reguli, deoarece până de curând au avut un proces de judecată împotriva Epic Games în Coreea de Sud, conform căruia Fortnite: Battle Royale a copiat PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

PUBG Corp a intentat procesul în luna mai după ce Fortnite a continuat să crească în popularitate. Epic Games a spus că peste 125 de milioane de oameni joacă varianta lor de battle royale și s-au angajat să investească 100 de milioane de dolari pentru a susține scena înfloritoare de esport a acestui joc. Procesul a părut a fi o modalitate pentru compania mamă a lui PUBG, Bluehole, de a susține că Fortnite a împrumutat (sau a furat) mai multe dintre elementele sale.
Nu este greu să observi asemănările. Ambele au nevoie de personaje care se luptă până la moarte după aterizarea pe o insulă în care o amenințare fatală (gazul toxic în PUBG și o furtună în Fortnite) obligă oamenii să se deplaseze în anumite părți ale hărții sau să piară. Jocurile au diferențele lor, mai ales atunci când vine vorba de ton, prezentare și absența unui element de construcție în PUBG. Cu toate acestea, modul de luptă battle royale din Fortnite a fost dezvoltat după ce PUBG a devenit un hit.
Bloomberg a declarat că PUBG Corp și-a retras procesul la începutul acestei săptămâni. Nu este clar de ce – nu a existat nicio veste despre o înțelegere. Poate că legăturile companiilor au ceva de-a face cu asta. Compania mamă a PUBG Corp. și Epic Games au un investitor comun în Tencent, un gigant chinezesc al jocurilor, iar PUBG a fost construit folosind motorul Unreal Engine al celor de la Epic. În cazul în care companiile sunt formate din oameni, aceasta a fost o mare dispută de familie foarte publică.
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: