[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Motorola a anunţat Moto Z3 Play, un smartphone modular pentru segmentul mid-range pre
Author : Iustin, Category : Android , 0 Replyes, 790 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
WtF*Iustin
           
2,135
POSTS
293
THREADS
870
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 7.58[w]

GamerDrunk Member1KDrunk MemberLeague of Legends PlayerCS:GO Player
07-25-2018, 09:17 AM
#1
[Image: moto-z3-play-640.jpg?width=640%26height=...b938f0f466]
Primul smartphone din gama Moto Z3 a fost anunţat. Subsidiara Lenovo a ales să prezinte modelul mid-range premium mai întâi, Z3 Play, nu un nou flagship cu hardware de top. Cu toate acestea, Z3 Play nu face multe compromisuri atunci când vine vorba despre performanţă şi compatibilitate cu accesoriile MotoMods. De fapt, acesta, mai mult ca niciodată, este prezentat agresiv alături de accesoriile modulare, în timp ce fiecare unitate vine la pachet cu o baterie externă, lucru care afectează şi preţul final al telefonului.
 
Moto Z3 Play este un smartphone destul de generic în termeni de specificaţii hardware. Acesta păstrează forma şi dimensiunile exterioare ale modelelor Z1 şi Z2, întrucât trebuie să poată fi folosit alături de toate accesoriile MotoMods. Ce s-a schimbat este însă de ordin hardware. Vorbim despre un dispozitiv cu ecran de 6” bazat pe tehnologie Super AMOLED pe format 18:9 şi rezoluţie Full HD+, un chipset Snapdragon 636, 4 GB memorie RAM şi 32 sau 64 GB spaţiu de stocare.

 
 
Pe spate întâlnim un sistem dual camera cu senzori de 12, respectiv 5 megapxieli (probabil nestabilizaţi), senzorul secundar fiind folosit pentru modul portret. De asemenea, camera frontală beneficiază de un senzor de 8 megapixeli, în timp ce acumualtorul de 3.000 mAh este standard pentru smartphone-uri la aceste dimensiuni. Curios este însă faptul că Moto Z3 Play nu vine cu un jack pentru căşti, însă având în vedere cât de subţiri sunt telefoanele din gama Z, probabil că integrarea unui jack este foarte complicată.
 
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
 
Din punct de vedere al consctrucţiei, avem de a face cu sticlă pe ambele părţi (Gorilla Glass 3) şi aluminiu pe margini, cu un senzor de amprentă integrat pe laterală, unde de obicei suntem obişnuiţi să găsim butonul power. Deasupra senzorului sunt amplasate două butoane pentru volum de dimensiuni foarte mici, în timp ce butonul power este mutat pe partea din stânga. Aceste decizii sunt cel puţin ciudate.

Software-ul pre-instalat este Android 8.1 Oreo, cu mici modificări, cea mai mare fiind elementul „One Button” din partea de jos, care oferă navigaţie prin gesturi, similară cu cea de pe iPhone X. Cât de bine este implementat acest sistem rămâne de văzut, întrucât abia Android P va beneficia de un sistem de navigaţie de acest gen nativ. De asemenea, telefonul vine echipat atât cu Google Assistant, cât şi cu sistemul Moto Voice pentru control vocal.
 
Moto Z3 Play a fost momentan pentru pieţele din SUA, Canada şi Brazilia, urmând probabil să apară şi în restul lumii în viitorul apropiat. La un preţ de 499 dolari, preţul poate părea puţin piperat pentru un model mid-range, însă în acest preţ este inclusă şi bateria Moto Power Pack, care poate extinde autonomia considerabil.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

IustinEu -><- Dey


Forum Jump: