[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Mangia îi bagă pe olteni în şedinţă
Author : Giacomo, Category : Ştiri, 0 Replyes, 535 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-16-2018, 01:58 PM
#1
Antrenorul celor de la U Craiova, Devis Mangia, a explicat eşecul dureros al echipei sale pe terenul celor de la Dinamo, scor 3-0, într-un meci în care conaţionalul său, atacantul Mattia Montini, a marcat toate cele trei goluri.

Mangia este de părere că jocul făcut de echipa sa în Ştefan cel Mare a fost cel mai slab de când acesta a preluat echipa: ”E o seară grea, foarte grea. Nu am jucat, nu am luptat. Pot doar să-mi cer scuze pentru suporterii noştri. Nu este normal că am început la o oră diferită, să jucăm fotbal în aceste condiţii, dar nu este normal cum a jucat echipa mea astăzi. Trebuie să vorbesc cu jucătorii, cred că este cel mai slab meci de când sunt aici în România”, a spus Mangia la finalul partidei.

Acesta a vorbit şi despre meciul făcut de Montini, atacantul lui Dinamo şi omul care, spune el, mereu a jucat bine împotriva echipelor pe care le-a pregătit: ”Nu ştiu, este incredibil, dar felicitări pentru mine. Dacă va juca toate meciurile contra mine va câştiga titlul de golgheter. L-am felicitat, toată echipa Dinamo a jucat fotbal mai bine, l-am felicitat şi pe domnul Rednic. Problema noastră este că trebuie să facem ceva diferit dacă vrem să facem ceva în acest sezon”, a mai punctat Mangia
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: