[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Incident grav în timpul unui spectacol susţinut de Snoop Dogg şi Wiz Khalifa
Author : Eduard97, Category : Music, 1 Replyes, 907 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Cs 1.6 - Classic
 
194
POSTS
81
THREADS
60
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.61[w]
12-20-2018, 06:02 PM
#1
Incident grav în timpul unui spectacol susţinut de Snoop Dogg şi Wiz Khalifa, în New Jersey! Mai multi fani au fost raniti

Aproape 42 de spectatori prezenţi la un concert susţinut de Snoop Dogg şi Wiz Khalifa în amfiteatrul BB&T Pavilion din oraşul Camden, statul american New Jersey, au fost răniţi după ce un gard s-a prăbuşit peste ei, vineri seară, organizatorii anulând spectacolul după incident, informează CNN.

Cei doi cântăreţi hip-hop susţineau un concert în amfiteatrul BB&T din Camden, New Jersey, ca parte a turneului "Merry Jane Presents Snoop Dogg & Wiz Khalifa: The High Road Tour" după ce un gard s-a prăbuşit peste fani, aceştia căzând de la înălţime şi lovindu-se de pardoseala de beton
Un video care surprinde incidentul şocant a fost făcut public online surprinzându-i pe fani fugind din calea grilajului, îmbrâncindu-se unii pe alţii, în timp ce grilajul se prăbuşea peste aceştia.
Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 10:30 PM, iar Snoop şi Wiz Khalifa i-au strigat pe fani să se ridice. Cei doi artişti se aflau pe o altă scenă înainte ca grilajul respectiv să se prăbuşească, unele surse indicând că accidentul s-a produs din cauza presiunii fanilor supra-entuziasmaţi.
fanii respectivi au căzut de la zece metri înălţime, prăbuşindu-se pe pardoseala de ciment, în timp ce Snoop şi Wiz au fost îndepărtaţi de urgenţă de pe scenă de personalul de la securitate.
Un purtător de cuvânt al Oficiului de Poliţie din Camden County a declarat că în jur de 10-15 oameni au fost răniţi de incident, deşi unele surse ale CNN au declarat că aproape 42 de oameni au fost duşi la un spital din apropiere, însă oficialităţile oraşului nu au confirmat aceste date.
Majoritatea răniţilor au avut fracturi sau echimoze, însă o persoană neindentificată a fost rănită grav şi transportată la Cooper Trauma Center.


                                                                                            


                                             
INSTAGRAM @ edduard_oprea



Pro [Image: poza-fun-cs6.jpg]






Incepator
 
3
POSTS
1
THREADS
0
REPUTATION

WtfCs Coins: 0.05[w]
01-17-2023, 01:39 AM
#2
You are not allowed to view links. Register or Login to view. - visit website and win smartphone!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: