[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Becali a vrut să-l aducă pe Edi Iordănescu la FCSB
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 673 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-27-2018, 09:54 PM
#1
Gigi Becali dezvăluise zilele trecute că e în negocieri cu trei antrenori. A oferit numele lui Dan Alexa și Mihai Teja, însă n-a vrut să spună și numele celui de-al treilea până astăzi.
"V-am spus că discut cu trei antrenori. Numele lui Dan Alexa și Teja vi le-am spus. Celălalt era Edi Iordănescu. Am vorbit cu Puiu Iordănescu și i-am spus că e frumos, fiind o familie de steliști, să aibă și Edi o șansă, dar voiam să vorbesc cu el. I-am spus să mă sune a doua zi. Edi nu m-a sunat până seara. Am zis că dacă nu mă sună înseamnă că e orgolios, dar uite că n-a fost orgolios, m-a sunat pe seară.
Între timp, am vorbit cu Mihai Teja. Pe seară m-a sunat Edi și mi-a spus că nu m-a putut suna din cauza unui deces în familie. I-am zis că între timp vorbisem cu Mihai Teja și m-a impresionat atât de tare încât n-am mai așteptat să vorbesc și cu el.
I-am spus atunci lui Mihai Teja că e antrenorul Stelei în proporție de 90%. I-am zis după aceea lui Edi la telefon că 100% va fi antrenorul nostru cândva", a spus Becali în cadrul prezentării lui Mihai Teja ca antrenor la FCSB.
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: