[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Iulian Cristea a semnat ieri seara cu FCSB! » Gigi Becali, pentru GSP.ro: „Băia
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 848 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
02-26-2019, 11:20 AM
#1
FCSB a ajuns până la urmă la un acord cu Gaz Metan Mediaș, iar fundașul Iulian Cristea, 24 de ani, va juca pentru restul sezonului la echipa roș-albastră.



Iulian Cristea mai avea contract cu Gaz Metan până la vară și deja semnase cu FCSB, un contract valabil din vară. FCSB și medieșenii au ajuns la un acord în ultima zi de mercato, iar jucătorul va fi de marți sub comanda lui Mihai Teja.
„L-am luat pe băiat! Dau 150.000 de euro. E pe drum. Vom face un alt contract. De mâine e la echipă”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro. 
Pe site-ul LPF, Cristea apare deja ca fiind fotbalistul FCSB-ului, dovadă că transferul a fost înregistrat în această seară. 
Iulian nu va putea juca pentru FCSB cu FC Voluntari, în ultimul meci din sezonul regulat din Liga 1, deoarece e suspendat!
106meciuri și 5 goluri a adunat Iulian Cristea la Gaz Metan, unde a fost folosit mai des ca mijlocaș decât ca fundaș central. Teja îl consideră stoper, de aceea i-a transmis lui Becali că l-ar vrea de acum pe fostul lui elev de la Mediaș
750.000 €este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt
CRIZA STOPERILOR, BOALĂ VECHE LA FCSB
În lotul celor de la FCSB, fundași centrali de meserie încă de la startul sezonului au fost doar Bogdan Planic și Mihai Bălașa. La unele partide, a fost nevoie de improvizații pentru ca roș-albaștrii să poată alinia doi stoperi, în centrul apărării apărând astfel mijlocașii Dragoș Nedelcu și Lucian Filip, dar și fundașii stânga Marko Momcilovici și Junior Morais.
Problemele lui Dică le-a moștenit și Teja, care a fost convins de urgența aducerii unui alt stoper după 3 meciuri oficiale pe banca stelistă. Planici a avut o evoluție slabă în meciul FCSB - CSU Craiova, 3-2, ieșind accidentat în minutul 66
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: