[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






A început furtunos anul şi îl "AMENINŢĂ" pe Tănase!
Author : B2k., Category : Ştiri, 0 Replyes, 621 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Banned
40
POSTS
32
THREADS
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
06-28-2012, 03:23 AM
#1
Stelistul de 200.000 € care în vară poate fi CEL MAI SCUMP din Liga I

Cristi Tănase este cel mai valoros jucător din Liga I, conform site-ul de specialitate transfermark.de, însă situaţia s-ar putea schimba până la finalul sezonului.

Dacă "titlul" mijlocaşului de 25 de ani nu a fost atacat până acum, situaţia s-a schimbat după ce Raul Rusescu a avut parte de o adevărată "explozie" în retur.

Cumpărat în vara trecută pentru 200.000 de euro, Rusescu a început timid sezonul şi chiar şi aşa cota sa a urcat de la 1 milion de euro la 2.1 milioane de euro în doar câteva luni.

Acum e principalul "vinovat" pentru marşul Stelei din retur şi s-a dovedit decisiv în fiecare din cele 3 meciuri jucate de roş-albaştri în Liga I. A marcat cu CS Mioveni, U Cluj şi Astra, iar Steaua ar fi avut cu 6 puncte mai puţin dacă numele fostului atacant al Unirii nu apărea pe tabelă.

În acest ritm, atacantul se înscrie serios în cursa pentru câştigarea titlului de golgheter, iar cota sa va creşte exponenţial şi are toate şansele să spargă bariera celor 3 milioane de euro. Acum, Raul Rusescu e pe locul 3 în clasamentul celor mai valorşi stelişti, după Tănase şi Tătăruşanu.


Forum Jump: