[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Coronavirus | Măsurile luate luni, 9 martie 2020
Author : KenZ0, Category : Media, 0 Replyes, 782 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Pb.WtfCs.Com
       
2,006
POSTS
226
THREADS
876
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.49[w]

MOTM8Y1K
03-10-2020, 12:32 AM
#1
După România, și în Bulgaria meciurile de fotbal se vor disputa fără spectatori
Liga Profesionistă Bulgară a anunţat că meciurile de fotbal din următoarele două etape ale primei ligi se vor desfăşura fără spectatori, în contextul înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus.
În Bulgaria au fost depistate patru cazuri de infectare cu noul virus. Aceste cazuri au fost înregistarte în Pleven şi Gabrovo, unde autorităţile au decis amânarea tuturor evinementelor sportive.
Duminică, şi Liga Profesionistă de Fotbal de la Bucureşti a anunţat că a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condiţiile regulamentului.




Ceremonia de aprindere a flăcării olimpice, fără spectatori
Ceremonia de aprindere a flăcării olimpice pentru JO 2020 de la Tokyo, programată la joi la Olympia, în Grecia, se va desfăşura fără spectatori, după mai bine de 35 de ani, după ce organizatorii au introdus măsuri stricte de protecţie împotriva epidemiei de coronavirus.
Este pentru prima oară de la Jocurile Olimpice din 1984, desfăşurate la Los Angeles (SUA), când această ceremonie tradiţională se va derula fără spectatori, a căror prezenţă va fi interzisă şi la repetiţia generală de miercuri.
Mult-aşteptatul eveniment al aprinderii flăcării olimpice, care se face atât pentru Jocurile de vară, cât şi pentru cele de iarnă, atrage în general mii de spectatori, din Grecia şi din străinătate.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.

[Image: 2PcOR2h.png] 

Apreciezi munca mea? Nu uita sa imi dai like :) 
 You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: