[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Hitman 3 a fost anunțat
Author : mihay111, Category : Stiri gaming, 0 Replyes, 744 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
06-13-2020, 10:04 AM
#1
[Image: hitman-3.jpg]
Dacă ați ratat evenimentul dedicat You are not allowed to view links. Register or Login to view., atunci probabil n-ați observat că IO Interactive a dezvăluit în mod oficial Hitman 3. Jocul era deja anunțat de câteva luni, când canalul NoClip l-a menționat în You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Hitman 3  va fi lansat în luna ianuarie, anul viitor, și va reprezenta finalul acestei trilogii. O trilogie ce a început cu stângul după ceva neînțelegeri cu Square Enix și care era să se termine tot acolo, dacă Warner Bros nu venea să finanțeze restul seriei. Trebuie subliniat că deși este jocul cu numărul 3 în coadă, în total este cel cu numărul 8 din serie.

Noua aventură asasinească va reuni la loc toate cele trei jocuri din această mini-serie, la fel cum cel anterior l-a înglobat pe primul. Doar că spre deosebire de data trecută, progresul din Hitman 2 chiar va fi păstrat în Hitman 3.

Și ce va aduce jocul diferit? Din câte spun cei de la IO Interactive, vom avea noi moduri de a interacționa cu nivelele și de a interacționa cu lumea. Moduri ce ne vor răsplăti în parcurgerile ulterioare ale acelor nivele, acțiunile având un impact mai pronunțat asupra mediului.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: