[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Deathloop – tot ce vreți să știți despre shooter-ul blocat într-o buclă temporală
Author : mihay111, Category : Stiri gaming, 0 Replyes, 451 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
03-03-2021, 03:09 PM (This post was last modified: 03-03-2021, 03:10 PM by mihay111.)
#1
Deathloop – tot ce vreți să știți despre shooter-ul blocat într-o buclă temporală

[Image: deathloop-1024x571.jpg]
Folosindu-se atât de cel mai recent episod State of Play, cât și de IGN Fan Fast, Bethesda și studioul Arkane au dezvăluit două clipuri video noi dedicate jocului Deathloop, alături de o colecție nouă de imagini, pe care o puteți admira în galeria atașată acestui articol.

Primul clip este un nou trailer pentru You are not allowed to view links. Register or Login to view., ce prezintă numeroase secvențe de gameplay din joc, în timp ce, în cel de-al doilea, Dinga Bakaba, regizorul jocului, oferă detalii suplimentare despre mecanicile de stau la baza acestui titlu de acțiune.



Asasini, blocați într-o buclă temporală
Deathloop spune povestea lui Colt, un personaj ce trăiește mereu aceeași zi, blocat fiind într-o buclă temporală. Astfel, pe insula Blackreef, Colt devine ținta unei veritabile vânători de oameni, singura soluție de a ieși din această capcană a timpului fiind uciderea a opt vizionari, gardieni ai buclei temporale, în numai 24 de ore.
Dacă obiectivul nu este atins, ziua se resetează, iar Colt trebuie să o ia de la capăt. Totuși, astfel Colt poate învăța mai bine rutinele zilnice ale celor opt ținte ale sale și își poate crea o strategie eficientă de a le elimina cât mai repede. Deathloop va împrumuta elemente de gameplay din precedentele titluri create de Arkane, Dishonored sau Prey, precum numeroase căi de a aborda anumite situații, stealth, schimburi de focuri, capcane, comportamentul imprevizibil și de multe ori ostil al NPC-urilor etc.

[Image: Deathloop-Screen-6-1536x864.jpg]
Totuși, printre cele opt ținte ale lui Colt se află adevăratul antagonist din Deathloop: Julianna Blake, o asasină al cărei singur scop este uciderea eroului și menținerea buclei temporale. Julianna va avea la dispoziție propriile abilități speciale și, spre deosebire de celelalte NPC-uri, poate rezerva o surpriză extrem de neplăcută pentru Colt: alți jucatori vor putea prelua controlul Juliannei, invadându-ți sesiunea de joc pentru a-ți strica planurile.

Acesta va fi însă un mod de joc opțional in Deathloop, accentul principal al jocului fiind pus pe misiunea single player a lui Colt.
Deathloop va fi lansat pe 21 mai 2020, fiind așteptat în ediții pentru PlayStation 5 și PC. Pe partea de console, Deathloop va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation 5 cel puțin un an din momentul lansării.

[Image: Deathloop-Screen-1-1536x864.jpg]




stiri: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.Primul a fost de avertizare.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai este.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure... doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: