[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Monster Hunter Rise - Lansare pe PC Trailer
Author : mihay111, Category : Stiri gaming, 0 Replyes, 221 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
01-08-2022, 01:22 PM
#1
[Image: 06QViFJSb5y8JElI7oJUm8G-1.fit_lim.size_1...567404.jpg]

Pe 12 ianuarie, Capcom urmează să aducă cel mai recent joc Monster Hunter pe PC, iar trailerul de lansare lansat astăzi dezvăluie cât de bine arată jocul actualizat.

Nu este greu pentru Monster Hunter Rise pe PC să arate mai bine decât originalul, când luați în considerare acel original lansat pentru Switch în martie anul trecut. Cu toate acestea, se pare că Capcom a mers dincolo și dincolo cu actualizarea.

Înainte ca jocul să fie lansat pe Switch anul trecut, canalul YouTube VG Tech a aruncat o privire mai atentă la demo pentru a descoperi că jocul rula la o rezoluție de 1.344 x 756 atunci când este andocat, cu interfața de utilizare redată la 1080p. În modul portabil, rezoluția jocului scade la 960 pe 540 și UI la 720p. Frecvența cadrelor a fost de 30 fps, nesurprinzător.



Pentru versiunea pentru PC, Capcom a confirmat prin intermediul paginii magazinului Steam că va fi disponibilă o rezoluție de până la 4K și că HDR este acceptat. Totuși, veștile bune nu se termină aici, deoarece frame rate este deblocat și este inclus suport pentru monitoarele ultrawide. Deci, dacă aveți o platformă de gaming high-end, experiența dvs. de vânătoare de monștri are potențialul de a arăta fantastic și de a rula cu o rată de cadre de trei cifre. Trailerul dezvăluie, de asemenea, o serie de filtre care pot fi aplicate pentru a modifica aspectul general al jocului.

În ceea ce privește conținutul, versiunea pentru PC va include tot conținutul lansat pentru versiunea Switch până acum. Mai târziu în acest an, o expansiune premium pentru joc, numită Monster Hunter Rise Sunbreak, va fi lansată atât pentru posesorii de Switch, cât și pentru PC-uri. Sunbreak se concentrează în jurul unui nou monstru Elder Dragon Malzeno, aducând, de asemenea, înapoi monștri din jocurile anterioare și adăugând noi zone de vânătoare și un nou centru de pregătire.

Singura veste proastă despre această lansare pentru PC este situația DRM. Chiar dacă Denuvo provoacă tot felul de probleme de performanță și de redare (Resident Evil Village este un exemplu bun), Capcom a decis să-l folosească pentru Monster Hunter Rise. Cu puțin noroc, va fi eliminat în câteva luni, dar oricine decide să ridice jocul la lansare va trebui să accepte Denuvo ca parte a înțelegerii. Dacă nu sunteți sigur și doriți să testați cât de bine funcționează jocul înainte de a cheltui 60 USD, o demo este disponibilă pentru descărcare chiar acum de pe Steam.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.Primul a fost de avertizare.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai este.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure... doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: