[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Anul Nou, noi oportunitati: Patch Age IV și Previzualizarea sezoanelor clasate 1v1
Author : mihay111, Category : Noutati, 0 Replyes, 204 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
01-16-2022, 03:16 PM
#1
Anul Nou, noi oportunitati: Patch Age IV și Previzualizarea sezoanelor clasate 1v1
[Image: 83bc1ec416c171d11b6dca80ac129e1e2a3aade4.jpg]
[size=1]1.418 / 5.000

[/size]



22021 a fost un an imens pentru World’s Edge și Relic Entertainment cu lansarea Age of Empires IV! Pe măsură ce intrăm într-un nou an, suntem recunoscători pentru oportunitatea de a continua să construim experiențe și să învățăm cu comunitatea noastră Age.

Pentru a trece direct în acest an cu tine, suntem încântați să anunțăm că ne vom concentra pe două eforturi interesante luna aceasta.

Scopul nostru este să facem jocul din ce în ce mai bun în timp, iar ianuarie aduce cu el următorul nostru patch. Cu fiecare patch-uri, ne propunem să ne atingem unul dintre obiectivele noastre principale: să facem Age of Empires IV distractiv și corect de jucat, indiferent de nivelul de calificare sau modul de joc preferat. Luna aceasta, vom introduce modificări ale soldului cheie și remedieri de erori pe baza feedbackului dvs. Puteți găsi un rezumat al unora dintre modificările planificate mai jos, iar lista completă a notelor de patch-uri urmează să urmeze în curând. Ca întotdeauna, vom fi cu ochii pe gândurile și feedback-ul dvs.
Anul trecut am împărtășit prima noastră foaie de parcurs Age of Empires IV, subliniind unele dintre marile bătăi planificate pentru primele luni ale anului 2022. Mai târziu în această lună, veți putea experimenta una dintre aceste caracteristici pentru prima dată – ca parte a Previzualizarea închisă a sezoanelor clasate 1v1. Pe măsură ce continuăm să creștem Age of Empires IV, nu vrem să pierdem din vedere ceva care a făcut jocul atât de special: feedback-ul tău! Abia așteptăm o altă șansă de a previzualiza ceea ce urmează cu tine.
Ești interesat să afli mai multe? Citiți mai jos!


Patch-ul lunii ianuarie

[Image: c29cf879237154a09a132c6624b95d7cf1e92a63.jpg]
Următorul patch din ianuarie se va concentra pe schimbările de echilibru și pe remedieri de erori într-o varietate de civilizații, cu scopul de a aborda unele dintre cele mai critice probleme cu care se confruntă fiecare. Abordăm un eșantion de feedback al jucătorilor de nivel înalt legat de civilizația mongolă și de unitatea Fire Lancer care se simte copleșită, precum și rezolvăm mai multe erori din Sultanatul Delhi pentru a ne asigura că mecanismele distincte ale civilizației strălucesc.

Puteți să vă conectați la un flux săptămâna viitoare în care echipa de dezvoltare va vorbi mai detaliat despre scopul fiecărei schimbări! Asigurați-vă că țineți un ochi pe canalele noastre sociale oficiale Age pentru sincronizare.

Suntem încântați să vă împărtășim în curând Patch-ul din ianuarie și, mai important, așteptăm cu nerăbdare să citim feedback-ul dvs. pe măsură ce continuăm să echilibrăm jocul. După cum probabil știți deja din Foaia de parcurs a comunității Age IV, avem o actualizare mare planificată pentru primăvară și, de asemenea, căutăm să introducem alte îmbunătățiri pe termen scurt, cu un patch planificat pentru februarie!


Sesiunea Beta de sezoane clasate 1v1 inchisa
[Image: f8f30a6d28bdeb991c9a5a99917615ad6a0aae03.png]
Dacă știm un lucru, este că jucătorii Age sunt dornici să-și demonstreze abilitățile în luptă! În această primăvară, vom introduce sezoanele clasate 1v1, care vă vor permite să concurați împotriva altor jucători și să avansați prin divizii clasificate pentru a primi recompense exclusive.

În timp ce jocul clasat a fost mult timp o componentă a jocurilor Age, Age of Empires IV va fi primul titlu care va introduce sezoane structurate și ne așteptăm ca această tradiție să crească. Pe măsură ce începem, vom implementa sezoane clasificate pentru meciurile 1v1, dar așteptăm cu nerăbdare să ne creștem ofertele pe măsură ce auzim mai multe despre ceea ce doriți!

Fii unul dintre primii care încearcă săptămâna viitoare, între 20 și 28 ianuarie, săptămâna viitoare, în perioada 20-28 ianuarie! Pentru a vă pregăti pentru aceasta, trebuie doar să parcurgeți câțiva pași rapidi:
Înscrieți-vă ca Age Insider.

Confirmați preferințele de comunicare.

Asigurați-vă că DxDiag este încărcat (Acesta este un pas bun de verificat chiar dacă aveți un cont preexistent!).

Așteptați să aflați de la noi prin e-mail cu pași de acces și instrucțiuni despre cum să furnizați cel mai bine feedback și rapoarte de eroare.

Notă: Vă vom furniza o cheie de acces pentru produsul beta Age of Empires IV, care va fi folosită pentru a descărca și lansa această previzualizare.

Notă: această oportunitate este cea mai potrivită pentru jucătorii care se bucură de modul de joc clasat; cu toate acestea, dacă sunteți interesat să încercați Ranked și să ne ajutați să ne pregătim pentru lansarea sa, timpul și efortul dvs. sunt apreciate!

Indiferent dacă vă pregătiți pentru patch și plănuiți să rămâneți la jocul live sau doriți să ni se alăture în prima noastră previzualizare post-lansare, abia așteptăm să auzim de la tine!


sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.Primul a fost de avertizare.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai este.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure... doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: